Web Analytics
Naslovne strane za petak, 1. mart 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 1. mart 2024. godine

Društvo | 01.03.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za petak, 1. mart 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 1. mart 2024. godine pišu o formiranju vlasti u glavnom gradu, izveštaju Fridom hausa i drugim temama.

BLIC - "Tri opcije za dan D, moguć bonus od 48 sati" o formiranju vlasti u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Oružje za Zelenskog jak rafal u neutralnost" lider Ukrajine predložio u Tirani da Kijev sa zemljama Balkana proizvodi municiju. Izjava predsednika Rusije Vladimira Putina na Federalnom saboru "Možemo da uništimo sve ciljeve na Zapadu".

DANAS - Organizacija "Freedom house" zabeležila novi pad političkih prava i građanskih sloboda u Srbiji "Srbija nema demokratski nego hibridni režim". "Policija ne uzima za ozbiljno nasilje nad LGBT osobama".

NOVA - "Brojila za struju očitava firma Vučevićevog saradnika", piše list da su privatnici bliski naprednjacima ključni za obračun potrošnje električne energije. "Opozicija za ponavljanje izbora, Vučić bi da drži konce u rukama" o nastavku konstitutivne sednice Skupštine Beograda.

POLITIKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučič na samitu o planu rasta za Zapadni Balkan "Za 10 godina BDP Srbije biće 150 milijardi evra". "Energetski izazovi u vrhu svetskih prioriteta" o sedmom forumu zemalja izvoznica gasa u Alžiru.

Teme