Web Analytics
Partizan siguran protiv Železničara u Humskoj - BetaRS

Partizan siguran protiv Železničara u Humskoj

Fudbal | Izvor: Beta | 02.03.2024 | access_time 20:40
Partizan siguran protiv Železničara u Humskoj
Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Železničara sa 3:1, u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Partizan je upisao 19. pobedu od početka šampionata i sada ima 59 bodova, bod više od drugoplasirane Crvene zvezde. Na drugoj strani, Železničar je pretposlednji sa 19 osvojenih bodova.

Fudbaleri Partizana i Železničara su odigrali zanimljivo prvo poluvreme pred više od 7.000 navijača u Humskoj - viđena su četiri gola i još nekoliko dobrih prilika na obe strane.

Crno-beli su poveli u sedmom minutu pogotkom Sameda Baždara. Aldo Kalulu je, posle pasa Bibarsa Natha, sjajno centrirao, a Baždar je sa peterca glavom poslao loptu u mrežu.

Skoro identična situacija na drugoj strani u 20. minutu donela je Železničaru izjednačenje. Branislav Knežević je centrirao, a Stefan Hajdin je glavom sa peterca poravnao rezultat na 1:1.

Devet minuta kasnije domaći su ponovo poveli - Baždar je lepo glavom spustio loptu do Natha koji je ostao sam ispred golmana i poslao je iza leđa Milana Mijatovića.

Konačnih 3:1 u prvom poluvremenu postavio je Natho sa penala u 35. minutu. Prethodno je u kaznenom prostoru oboren Baždar.

U drugom poluvremenu je bilo šansi, ali manje uzbuđenja, pa se rezultat do kraja nije menjao. 

Utakmici u Humskoj prisustvovali su i košarkaši Partizana.

Fudbalere Partizana u narednom kolu Super lige Srbije očekuje večiti derbi protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić", dok će Železničar u Pančevu dočekati Radnički iz Niša.

Teme