Web Analytics
Terzić: Zvezda mora da bude primer svega najčasnijeg i najboljeg u Srbiji - BetaRS

Terzić: Zvezda mora da bude primer svega najčasnijeg i najboljeg u Srbiji

Ostalo | Izvor: Beta | 04.03.2024 | access_time 13:25
Terzić: Zvezda mora da bude primer svega najčasnijeg i najboljeg u Srbiji
Generalni direktor fudbalskog kluba i predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je danas 79. rođendan tog sportskog društva i istakao da crveno-beli moraju biti "primer svega najčasnijeg i najboljeg što ima država Srbija".

"Kada pogledamo unazad, ljudi koji su tog davnog 4. marta 1945. godine osnivali ovaj klub, nisu ni slutili kakve će visine on dostići. Sve te godine, emocija, ljubavi, uspeha, rezultata, dovele su do ogromne moći našeg kluba i grba", rekao je Terzić na otvaranju ceremonije povodom 79. rođendana Crvene zvezde.

Kako je naveo, svi koji nose grb Crvene zvezde moraju biti svesni ne samo privilegije, nego i odgovornosti.

"Od naših rezultata, odluka, pobeda ili poraza zavise emocije miliona ljudi, koliko je vezano za ovaj grb, koji stoji pred nama. Težine tog grba moramo biti svesni", rekao je Terzić.

"Džaja mi je davno rekao: 'Crvena zvezda jeste lepa, ali je i teška'. Teška je jer je odgovornost ogromna i bez obzira na fantastične uslove, koje smo svi zajedno ostvarili u protekloj sezoni, to ne sme da nam bude nikakav adut da se opustimo", dodao je on.

Terzić je istakao da uvek mora da postoji "kamenčić u cipeli" koji mora da opominje da navijači uvek očekuju više i da se nikad ne zadovoljavaju postignutim rezultatima.

"Predstavljamo Crvenu zvezdu i moramo biti primer svega najboljeg, ne samo na terenu i našim rezultatima, nego i ponašanjem van terena. Moramo biti primer svega najčasnijeg i najboljeg što ima država Srbija", rekao je Terzić.

"Još jednom čestitke na fantastičnim rezultatima, uz opomenu da možemo i bolje, jer nas ovaj grb na to obavezuje. U narednoj sezoni želim još bolje rezultate, još više zdravlja, sreće i uspeha. Živeli i srećno", zaključio je on.

Teme