Web Analytics
Đurđević Stamenkovski: Spremni smo da preuzmemo odgornost u novoj Vladi - BetaRS

Đurđević Stamenkovski: Spremni smo da preuzmemo odgornost u novoj Vladi

Politika | 07.03.2024 | access_time 11:45
Đurđević Stamenkovski: Spremni smo da preuzmemo odgornost u novoj Vladi
Foto: Beta/Dragan Gojić

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas da se razgovaralo o učešću te stranke u novoj vladi, napominjući da su Zavetnici spremni da preuzmu odgovornost i pokažu narodu kako sprovode svoj program u delo.

"Glasači Zavetnika sigurno nisu glasali da bismo sabotirali državu već da bi joj služili", rekla je Đurđević Stamenkovski za Radio televiziju Srbije (RTS), u gostovanju sa predsednikom Narodne stranke Vladimirom Gajiće.

Na konstataciju voditelja da je sasvim izvesno da će na beogradskim izborima Zavetnici učestvovati u okviru "Pokreta za narod i državu", Đurđević Stamenkovski je rekla da su razgovori o tome u "nekom finalu".

Ona je navela da sada na političkoj sceni Srbije postoji podela "na državotvorne i ekstremističke snage", naglasivši da će Zavetnici sasvim sigurno biti deo ove prve grupacije.

"Pokret za narod i državu nije partijska platforma, nije kao neko novo partijsko ruho, već kao nadpartijski format za očuvanje najvažnijih nacionalnih interesa", rekla je Đurđević Stamenkovski.

Teme