Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 9. mart 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 9. mart 2024. godine

Društvo | Izvor: Beta | 09.03.2024 | access_time 07:05
Naslovne strane za subotu, 9. mart 2024. godine
Foto:Beta/Ana Slović
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 9. mart 2024. godine, pišu o nastavku zasedanja skupštine Srbije, protestu ispred Centra za socijalni rad u Novom Sadu, o najavama Makrona da će slati vojsku u Ukrajinu, večitom derbiju Zvezde i Partizana, dodeli Oskara i drugim temama.

BLIC - "Desant na centar za socijalni rad" o protestu u Novom Sadu zbog privremenog oduzimanja troje dece od njihove majke Ane Mihaljice. List najavljuje fudbalski večiti derbi Zvezde i Partizana na Marakani.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o najavama francuskog predsednika "Makron ne odustaje od plana: Šalje trupe ako Rusi krenu ka Kijevu i Odesi". "Precizna navigacija do sinusa" o novim aparatima koji su stigli u zdravstvene ustanove u Srbiji.

DANAS - List piše o godišnjici demonstracija 1991. godine "Lament nad 9. martom". "Biografski film 'Openhajmer' najveći favorit, istorijski film 'Napoleon' gubitnik" o predviđanjima uoči dodele filmske nagrade Oskar.

NOVA - O navodnom prijavljivanju stanovnika Male Krsne na teritoriji opštine Voždovac zbog predstojećih beogradskih izbora u tekstu pod naslovom "Slučaj 'Arena 2': Fantomi iz Male Krsne dokaz da vlast ne odustaje od krađe". Bojan Pajtić u intervjuu kaže "Ako nema bojkota, na izbore u jednoj koloni".

POLITIKA - "Ana Brnabić prva među jednakima" o sednici skupštine zakazanoj za ponedeljak. "Antisrpska osovina opet udara na Vučića" o navodnim zaverama koje planira grupa ljudi iz Podgorice.

Teme