Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 14. mart - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 14. mart

Društvo | 14.03.2024 | access_time 08:35
Naslovne strane za četvrtak 14. mart
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 14. mart, pišu o političkog situaciji u Srbiji, poseti zvaničnika SAD Gabrijela Eskobara Kosovu, dešavanjima oko zgrade Generalštaba u Beogradu, koja je oštećena u NATO bombardovanju, kao i o spoljnopolitičkim temama.

ALO - "Neće da razgovaraju, ali hoće da biju žene" o navodnim napadima opozicionih aktivista na aktivistkinje vladajuće stranke. List prenosi izjavu predsednika Rusije Vladimira Putina: "Spremni smo za nuklearni rat".

BLIC - List piše o poseti američkog zvaničnika Gabrijela Eskobara Kosovu u tekstu pod naslovom "Faktor Eskobar umirio Kurtija". "Trostruki 'cunami' napunio domove zdravlja", o virusima u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI - "Heroji spasili 75 talaca", o pregovaračkom timu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. "Uz kafu, u kesici soja i grašak", piše list o kvalitetu kafe.

DANAS - "Kako režim slabi, jačaju napadi na kritičare SNS", piše list. "Brnabić će sejati mržnju i sa čela Skupštine", piše Danas.

INFORMER - "Rusija spremna za nuklearni rat" o izjavi predsednika Rusije Vladimira Putina i "pretnjama" koje je uputio zapadnim liderima. "Za matursko veče više od 13.000 dinara", o visokim cenama proslave matura u restoranima.

KURIR - List donosi tekst u kom analizira imovinsku kartu koju je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas dostavio Agenciji za sprečavanje korupcije. "Igrati ili ne igrati za Srbiju na OI u Parizu?", o dilemi košarkaša Nikole Jokića.

NOVA - "Vlada hoće da porodici Trampovog zeta pokloni Generalštab", o ruševini u centru Beograda. "Teolog Vukašin Milićević oteran sa bogoslovije ", piše list.

POLITIKA - "Srbija najveći izvoznik na Zapadnom Balkanu", piše list. "Nema govora o zatvaranju škole 'Vladislav Ribnikar'", u kojoj je učenik početkom maja prošle godine ubio 10 vršnjala i školskog domara.

SRPSKI TELEGRAF - "Zelenski udara na Putina sa čak 3.000 dronova", o dešavanjima u Ukrajini. List navodi da su napadnute tri aktivistkinje Srpske napredne stranke.

Teme