Web Analytics
Otvoren treći nagradni konkurs Pošte Srbije '100 uspešnih poslovnih žena' - BetaRS

Otvoren treći nagradni konkurs Pošte Srbije '100 uspešnih poslovnih žena'

Ekonomija | Izvor: Beta | 14.03.2024 | access_time 13:20
Otvoren treći nagradni konkurs Pošte Srbije '100 uspešnih poslovnih žena'
Pošta Srbije otvorila je novi nacionalni nagradni konkurs "100 uspešnih poslovnih žena" kako bi podržala žensko preduzetništvo i biznis u vlasništvu žena, saopšteno je danas.

Кonkurs traje do 8. aprila i otvoren je za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

Prijavljivanje je preko internet stranice http://preduzetnice.posta.rs.

Кriterijumi za ocenjivanje su pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti. 

Za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom Srbije, u vidu predstavljanja u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.

Pošta je za treći nacionalni nagradni konkurs povećala nagradni fond i prvi put će za svih 100 pobednica konkursa obezbediti specijalne nagrade – edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije (PКS).

Lista nagradnih edukacija obuhvata deset radionica na temu marketinga i tehnikaž prodaje, veština asertivne komunikacije, digitalizacije u poslovanju, izvora finansiranja, istraživanja tržišta i izrade biznis plana, projektnog menadžmenta i umrežavanja i nastupa na inostranom tržištu.

Teme