Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 18. mart - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 18. mart

Društvo | 18.03.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za ponedeljak 18. mart
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 18. marta pišu o današnjoj sednici Skupštine Srbije i obeležavanju dve decenije od pogroma Srbe na Kosovu.

ALO - "Tramp: Biće velikog krvoprolića, ako ja ne pobedim", o izbornoj kampanji u SAD. "Čiste misli važnije od punog stomaka", o početku Velikog posta koji traje sedam nedelja.

BLIC - List objavljuje svoju tradicionalnu listu "300 najmoćnijih u Srbiji".

VEČERNJE NOVOSTI - "Zdravstvena knjižica za rad od kuće", piše list o novom pravilniku za tu oblast. "Nećemo dozvoliti da zgaze srpsko ime", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o Kosovu i Metohiji.

DANAS - List piše o tome kakav nastup priprema opozicija u Skupštini Srbije, u tekstu pod naslovom: "Prilika da se čuju na RTS-u". "Sećanja na stradanje, stare i nove "revizije", o obeležavanju dve decenije od "Martovskog pogroma" Srba na Kosovu.

INFORMER - "Car Putin ujedinio Rusiju", piše list o rezultatima na izborima za predsednika u toj zemlji. List piše da se Novak Đoković sprema za najveće sportsko takmičenje i da želi da uzme zlatnu Olimpijsku medalju.

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije, "Vučić o KiM: Dosta su nas varali tobožnji prijatelji! Takve budale više nismo". "Veselja za 200 zvanica do čak 42.700 evra", čpiše list o visokim cenama organizacije svadbi.

NOVA - "Uzlet udarne pesnice SNS na krilima afera i uvreda", piše list o "minulom radu" premijerke i kandidatkinje za predsednicu Skupštine Srbije Ane Brnabić. "Ako Vučić misli da može opet da se igra izbora, preigraće se", izjavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

POLITIKA - "Pogrom na KiM traje i 20 godina kasnije", prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Samo SAD i EU mogu da odblokiraju dijalog", list piše o tome da su razgovori Beograda i Prištine na nikad nižoj tački.

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o situaciji u kojoj se nalaze Srbi na Kosovu i Metohiji: "Spremaju nam mnogo lošeg, ali borićemo se". "Zvezda polako može da slavi titulu", piše list nakon fudbalskih utakmica Mocart Bet Super lige odigranih tokom vikenda.

Teme