Web Analytics
Naslovne strane za petak 22. mart - BetaRS

Naslovne strane za petak 22. mart

Društvo | 22.03.2024 | access_time 08:25
Naslovne strane za petak 22. mart
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 22. marta pišu o političkim dešavanjima u zemlji i učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu o nuklearnoj energiji u Briselu.

BLIC - "Devojčice sve mladje konzumiraju alhohol", o istraživanju Instituta "Batut". List prenosi izjavu predsednika države Aleksandra Vučića, sa samita o nukleranoj energije u Briselu, u tekstu pod naslovom: "Srbiji potrebna bar četiri manja reaktora".

VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa samita o nukleranoj energiji u Briselu, u tekstu pod naslovom:"Hoćemo četiri modularna nuklearna reaktora". "Ako ugrozimo ekologiju, ni gram litijuma nećemo prodati", kazala je glavna zastupnica kompanije "Rio Tinto" u Srbiji Marijanti Babić.

DANAS - "SNS pokazao da ne želi razgovor sa opozicijom", piše list o nedavnoj sednici Skupštine Srbije. "Vučević i dalje favorit za premijera", piše list o potencijalnim kandidatima za mandatara za sastav nove vlade.

NOVA - "Naprednjaci bi da idu na lokalne izbore 11. avgusta", navodi list. "Državo, hitno nam je potrebna Tiršova 2", piše list.

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa samita o nukleranoj energiji u Briselu, u tekstu pod naslovom: "Nuklearna energija povećava stope rasta"."Beograd od Moskve očekuje konkretnu pomoć", o poseti Rusiji ministra spoljnih poslova Srbije u tehničkom mandatu Ivice Dačića.

KURIR - "Poštovanje", lideri EU posebnu pažnju posvetili predsedniku Srbije, piše list. List piše i da će Ana Brnabić unaprediti rad parlamenta, u tekstu pod naslovom "Reformatorka".

SRPSKI TELEGRAF - "Tajna nestanka britanske princeze", mnogi misle da više nije živa, piše list. List objavljuje intervju sa profesorom Stojanom Radenovićem, koji je kao najstariji poslanik predsedavao konstitutivnom sednicom Skupštine Srbije.

INFORMER - List piše: "Propao pakleni plan Đilasovaca - Hteli da zapale Skupštinu. List prenosi i reči potomka Lava Tolstoja: "Rusija će se graničiti sa Srbijom".

ALO - "Evropa srlja u rat sa Rusijom", zlokobne pripreme na francuskom vojnom poligonu, piše list. "Nisam ničiji sluga, radim za narod i svoju zemlju", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Teme