Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak 25. mart - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak 25. mart

Društvo | 25.03.2024 | access_time 08:25
Naslovne strane za ponedeljak 25. mart
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 25. mart 2024. pišu o 25-godišnjici od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju, terorističkom napadu u Moskvi, mogućnosti da Srbija dobije nuklearne elektrane, lokalnim izborima i drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Srbija pamti" list piše o obeležavanju 25 godina od NATO bombardovanja. Poslanik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov u intervjuu kaže: "Opoziciji Skupština ispovedaonica za frustracije".

BLIC - "Srbija četiri koraka do nuklearne elektrane", piše list. O predstojećim lokalnim izborima, list piše u tekstu "Pripremite se ovog leta za glasanje na 35 stepeni". "Šta je Isis-K", povodom terorističkog napada u Moskvi.

VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "Srbija slobodna, prkosna i hrabra", o 25. godišnjici početka NATO agresije na tadašnju SR Jugoslaviju. List prenosi i izjavu ruskog predsednika Vladimira Putina o početku bombardovanja "Rusija tada bila slaba da pomogne".

DANAS - "Država još nije popisala štetu od bombardovanja", piše list. O terorističkom napadu u Rusiji u tekstu "Moskva oplakuje žrtve, svet osuđuje terorizam".

NOVA - O najavama Aleksandra Vučića da bi Srbija mogla da izađe iz Saveta Evrope ukoliko Kosovo postane članica, list piše pod naslovom "Novo zamajavanje: Izlazak Srbije iz SE značio bi odustajanje od članstva EU". Profesorka prava u penziji Vesna Rakić Vodinelić u intervjuu za list kaže: "Oskar i Vučić bi mogli biti identični".

KURIR - "78 dana pakla" obeleženo 25 godina od NATO agresije. "Baba Marta", o varljivom proleću.

SRPSKI TELEGRAF - "Putinova lista za odstrel sa 17 imena" Moskva pravi spisak odgovornih za teroristički napad, piše list. "NATO šifra apokalipsa" general Jovan Milanović o detaljima NATO agresije 1999. godine.

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom 25. godišnjice početka bombardovanja "Srbija živi prkosna i snažnija". "Aljbin Kurti smišlja novu prevaru za srpski narod", o proceduri za smenu gradonačelnika na severu Kosova.

INFORMER - List piše: Posle maskra u Moskvi, nema nazad. Vučić: Nećemo vam dati da nam oduzmete slobodu, poruka predsednika Srbije na obeležavnju četvrt veka od početka NATO agresije.

Teme