Web Analytics
Naslovne strane za petak 29. mart - BetaRS

Naslovne strane za petak 29. mart

Društvo | 29.03.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za petak 29. mart
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 29. marta 2024, najviše pišu o potrazi za dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u okolini Bora i izgradnji brze pruge od Beograda do Niša.

ALO - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Ni u jednoj zemlji u Evropi ne gradi se kao u Srbiji". "Kurti nagrađen za sve zločine nad Srbima", o usvajanju preporuke da Kosovo postane članica Saveta Evrope.

BLIC - "Vozom od Niša do Beograda za 140 minuta", o modernizacije železnice uz pomoć sredstava iz EU. "Tri traga vode do nestale Danke", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Penzije će rasti od avgusta?", piše list. "Proverava se svaki korak i Dankinih roditelja", piše list o potrazi za dvogodišnjom devojčicom iz okoline Bora.

DANAS - "I lažne vesti ugrožavaju istragu oko male Danke", piše list. "Nastavak kampanje oko Dinka Gruhonjića", o dešavanjima na novosadskom Filozofskom fakultetu.

INFORMER - "Danku sad traže i pod zemljom", o nastavku potrage. List prenosi izjavu patrijarha Kirila "Bio sam u Srbiji kad ju je NATO zasuo bombama".

KURIR - "Veće penzije između avgusta i oktobra", piše list o najavi ministra finansija Siniše Malog.

NOVA - "Vulin pričom o CIA plaši narod za račun režima", piše list. "Policija satima ispitivala roditelje male Danke (2)", o potrazi za devojčicom.

POLITIKA - "Roditelji u policiji, bageri u dvorištu", piše list o potrazi za dvogodišnjom devojčicom iz okoline Bora. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u tekstu pod naslovom "Naša zemlja postala lider u izgradnji brzih pruga".

SRPSKI TELEGRAF - "Od Beograda do Niša za 130 minuta" o izgradnji brze pruge. "Pet sumnjivih stvari o nestanku devojčice" o potrazi za dvogodišnom Dankom Ilić.

Teme