Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 30. mart 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 30. mart 2024. godine

Društvo | 30.03.2024 | access_time 11:10
Naslovne strane za subotu, 30. mart 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 30. mart pišu o blokadi rada Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, nastavku potrage za nestalom dvogodišnjom devojčicom kod Bora i o drugim temama.

ALO - "Slom Ukrajine, Rusima otvoren put do Dnjepra" vojni analitičari komentarišu tok rata u Ukrijini. List prenosi izjavu predsednika Srbije "Ogroman je pritisak sa svih strana".

BLIC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o političkoj situaciji u zemlji "Vučić: Kosovo 'kažnjavaju' inicijativom da ih učlane u Savet Evrope". O nastavku potrage za dvogodišnjom devojčicom koja je nestala kod Bora "Uhapšen policajac odavao tajne iz istrage o nestaloj Danki!".

VEČERNJE NOVOSTI - "Tražiće od Srbije i ratnu odštetu", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom dešavanja u Bosni i Hercegovini tokom ratova devedesetih godina prošlog veka.

DANAS - Profesor Departmana za fiziku u Novom Sadu Miodrag Krmar o nastupu predsednika Vučića na samitu o nuklearnoj energiji u Briselu "Nuklearna energija u zemlji Grčića i pečenjare". Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić o blokadi novosadskog Filozofskog fakulteta "U novom Sadu vidimo vezu stranke i falangi".

INFORMER - "Dankina majka pod istragom" o nestanku devojčice iz Bora. "Svaki drugi tinejdžer u Srbiji pije alkohol" o podacima instituta Batut.

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije "Vučić: Ogromni su pritisci na našu zemlju zbog KiM, ali borićemo se".

NOVA - "SNS graditeljstvo" o objektima koji se ne koriste za namene za koje su izgrađeni. Intervju sa profesorom i političarem Vladetom Jankovićem "Prema jačima budite drski, na zlo ud'rite frontalno".

POLITIKA - "Reagovaćemo snažno, ozbiljno i odgovorno", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u obraćanju javnosti povodom situacije u zemlji. "Pojačano obezbeđenje Dodika zbog pretnje hapšenjem", o dešavanjima u Republici Srpskoj.

SRPSKI TELEGRAF - "Radari i presretači špartaju Srbijom" saobraćajna policija će pojačati provere vozača tokom praznika.

Teme