Web Analytics
Milojević zadovoljan igrom i pobedom Zvezde u Ivanjici - BetaRS

Milojević zadovoljan igrom i pobedom Zvezde u Ivanjici

Fudbal | Izvor: Beta | 30.03.2024 | access_time 18:35
Milojević zadovoljan igrom i pobedom Zvezde u Ivanjici
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan igrom u Ivanjici i da je njegova ekipa zasluženo pobedila u današnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Javora.

"Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, s obzirom da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Danas je to izgledalo dosta dobro, zadovoljan sam igrom. Jako je teško igrati u Ivanjici. Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim. Teško je 'probiti' taj blok", rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas Javor u Ivanjici 3:0, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

"Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo dosta toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide", naveo je Milojević.

U sledećem kolu u sredu Zvezda će dočekati IMT.

"Igraćemo na svaka tri dana. Imali smo malu pauzu, ali i poteškoće jer nismo mogli da radimo ono što smo hteli, budući da imamo veliki broj reprezentativaca. Ne kukamo i ne žalimo se. Idemo korak po korak, ovo je već arhivirana utakmica. Već u sredu nas očekuje nimalo lak meč", rekao je Milojević.

Zvezda je prva na tabeli Super lige sa 68 bodova, sedam više i utakmicom više od Partizana, koji večeras igra protiv Spartaka.

Teme