Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 10. april 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 10. april 2024. godine

Društvo | 10.04.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za sredu, 10. april 2024. godine
Foto: Beta/Saša Đorđević
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 10. april 2024. najviše pišu o poseti predsednika Aleksandra Vučića Francuskoj i o predstojećim beogradskim izborima.

BLIC - Predsednik Vučić rezimirao važnu posetu Francuskoj "U Srbiju stižu i 'rafali' i Makron".

VEČERNJE NOVOSTI - Vučić u Parizu "Ponovio Makronu: Kosovo ne može u UN". Bojkot izbora i popisa stanovništva "Srbi neće Kurtijeve dve zamke". Hag postao saučesnik "Radovana (Karadžića) ubijaju, a sudija ćuti".

DANAS - Zaposleni u javnim preduzećima iz vojvođanske opštine učestvuju u kampanji za beogradske izbore "Funkcioneri iz Kule postali 'dobre komšije sa Palilule'". Francuski predsednik uslovljavao srpskog, smatraju sagovornici Danasa: "Slučaj Banjska će još dugo pratiti Srbiju".

ALO - List piše o odluci članice predsedništva i međunarodnog sekretara Stranke slobode i pravde Ane Stevanović da napusti tu stranku. 

INFORMER - List piše o neslaganjima u opoziciji oko bojkota beogradskih izbora. "Ekskluzivni brend otvara radnju u TC Galerija", o najavama predsednika Srbije da će "Luj Viton" imati prodavnicu u Beogradu.

KURIR - List piše da će francuski predsednik Makron uskoro uzvratiti posetu Srbiji. "Od ubistva Danke prošlo 15 dana, a tela još nema", o potrazi za telom dvogodišnje devojčice. 

NOVA - Koliko će nas koštati Vučićevi dogovori sa Makronom "Srbija bi 'rafale' i nuklearku, Makron Banjsku i poslove". Intenzivna trgovina resorima socijalista i naprednjaka "Dačić bi najradije opet diplomatiju". Đaci iz regiona dobijaju udžbenike za džabe, u Srbiji su preskupi, piše u tekstu pod naslovom "Besplatne knjige sad neizvesne i u Beogradu".

POLITIKA - Drugi dan posete Aleksandra Vučića Francuskoj "Dogovor o 'rafalima', Makron stiže u Srbiju". O predstojećim izborima: "Kome u opoziciji može da koristi bojkot".

SRPSKI TELEGRAF - "Makron od Vučića čuo istinu o Kosovu", o razgovoru dva predsednika. List piše o godišnjici bitke na Košarama.

Teme