Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 11. april - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 11. april

Društvo | 11.04.2024 | access_time 08:15
Naslovne strane za četvrtak 11. april
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 11. april 2024. godine pišu o mogućnosti da nekadašnji predsednik Slovenije Borut Pahor bude novi izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine, zatim o odnosima u opoziciji i različitim stavovima o bojkotu beogradskih izbora, kao i o drugim temama.

ALO - "Tone Đilasov Titanik" o izlasku poslanike Pokreta slobodnih građana iz poslaničke grupe. "Zašto ćute u NIS" nema odgovora hoće li biti kadrovskih promena.

BLIC - "Velike gužve i čekanje za nova dokumenta", piše list i navodi da se za nove pasoše čeka mesec dana. "Đaci ne znaju da trče, pa se i lopte plaše", o podacima o fizičkoj aktivnosti dece.

VEČERNJE NOVOSTI - "Čadežova amnestija za Kurtija", o sastancima Privrednih komora Srbije i Kosova u Berlinu. "Pahor želi da nasledi Lajčaka", o mogućnosti da nekadašnji predsednik Slovenije postane novi izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine. O referendumu za smenu gradonačelnika na severu Kosova u tekstu "Zapad gura olovke u zavezane ruke Srba".

DANAS - "Nema pukotina u opoziciji, reč je o taktici", o poslanicima Pokreta slobodnih građana koji su napustili poslaničku grupu sa Strankom slobode i pravde. "Vladan Đokić jedini kandidat za rektora", o izborima na Univerzitetu u Beogradu. O načinu izveštavanja o slučaju dvogodišnje Danke Ilić u tekstu "Odgovorni i mediji i zvaničnici".

NOVA - "Makron i Skaj aplikacijom drži Vučića u šaci", piše list o navodnoj povezanosti prepiski srpskih kriminalnih klanova na Skaj aplikaciji i novih ugovorenih poslova Srbije i Francuske. "Mijailović ima 25 firmi i milionske poslove od države", o direktoru KK Partizan.

INFORMER - "Raspad Đilasove koalicije" piše list o izlasku poslanika Pokreta slobodnih građana iz poslaničke grupe Stranke slobode i pravde. "Na plašim se nikoga i ničega" izjava tenisera Novaka Đokovića.

KURIR - Pod naslovom "Raskol" list piše o "raspadu" poslaničke grupe Stranke slobode i pravde. "Uspeh" o mogućem dolasku brenda Luj Viton u Beograd koji bi privukao i druge ekskluzivne brendove.

SRPSKI TELEGRAF - Direktorka francusko srpske Privredne komore Sanja Ivanić u intervjuu za list "Francuske firme će sad još više da investiraju u Srbiju".

POLITIKA - "Unuci Adema Jašarija uz duge cevi na severu KiM", piše list. "'Meka moć' protiv rezolucije o Srebrenici", o najavljenoj rezoluciji UN o obeležavanju genocida u Srebrenici.

Teme