Web Analytics
Parandilović: Tužilaštvo da proveri navode Nataše Prišić o paljenju kuće - BetaRS

Parandilović: Tužilaštvo da proveri navode Nataše Prišić o paljenju kuće

Politika | 12.04.2024 | access_time 15:45
Parandilović: Tužilaštvo da proveri navode Nataše Prišić o paljenju kuće
prt.scr youtube

Poslanik i predsednik stranke Novo lice Srbije Miloš Parandilović apelovao je danas na tužilaštvo da ozbiljno shvati navode Nataše Prišić kojoj je do temelja izgorela porodična kuća.

Parandilović je saopštio da živimo u zemlji "naprednjačkog terora gde se progone svi koji su SNS uhvatili u kriminalu, a Prišićka deluje kao poslednja žrtva naprednjačkog pira".

"Nataša tvrdi da joj je podmetnut požar u porodičnoj kući u trenutku kad tu niko nije boravio i upire prst o kriminalne organizacije kojima komanduje vrh SNS-a. Ako tužilaštvo i tužilac u ovoj zemlji uopšte postoje trebali bi ozbiljno shvatiti ove navode i započeti ozbiljnu istragu", naveo je Parandilović.

Dodao je da je nesporna činjenica da je Prišićka na poziciji na kojoj se nalazila u EPS-u otkrila brojne kriminalne radnje i da direktno optužuje Milorada Grčića, porodicu budućeg premijera Miloša Vučevića i ostale "naprednjačke vedete" da su rasturali EPS pribavljajući ličnu korist.

"Ako pravosuđe postoji u ovoj zemlji, ne bi smeli biti nemi na ove ozbiljne optužbe. Živimo u zemlji u kojoj kriminalne falange batinaša godinama ućutkuju sve koji upere prstom u kriminalne radnje vrha SNS. Meni sve ovo liči na odmazdu prema Prišićki koja, ubeđen sam, ima dokaze o umešanosti vrha SNS u kriminal i razvrat u EPS-u", ocenio je Parandilović.

Teme