Web Analytics
Milojević očekuje tešku utakmicu protiv Železničara - BetaRS

Milojević očekuje tešku utakmicu protiv Železničara

Fudbal | Izvor: Beta | 13.04.2024 | access_time 17:35
Milojević očekuje tešku utakmicu protiv Železničara
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv pretposlednjeg Železničara, u poslednjoj utakmici regularnog dela Super lige Srbije.

"Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u regularnom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin (Siniša) Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu", rekao je Milojević.

Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 17 časova na svom terenu protiv Železničara iz Pančeva, utakmicu 30. kola Super lige Srbije, poslednju pred plej-of.

"Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu", naveo je Milojević.

Zvezda je prva sa 74 boda, četiri više od drugoplasiranog Partizana, a Železničar je pretposlednji sa 26 bodova.

On je rekao da svaku utakmicu priprema na isti način, bez obzira na plasman protivnika na tabeli.

"Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji način", dodao je trener crveno-belih.

Milojević je pohvalio fudbalera pančevačke ekipe Lazara Romanića, rekavši da je ozbiljan igrač na koga bi posebno trebalo obratiti pažnju.

Govoreći o svom sastavu, Milojević je rekao da će Gelor Kanga propustiti utakmicu zbog žutih kartona, a da su ostali igrači spremni.

Teme