Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 18. april - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 18. april

Društvo | 18.04.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za četvrtak 18. april
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o usvajanju preporuke u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope za prijem Kosova u tu organizaciju i o pregovorima vlasti i opozicije o poboljšanju izbornih uslova u Srbiji.

ALO - List piše o vremenskim prilikama: "Posle vrućine pao sneg".

BLIC - "Izbori 2. juna, ko hoće - hoće", neuspeh pregovora vlasti i opozicije. List piše i o duelu Denvera i Los Andjeles Lejkearsa: "Jokić vs Lebron, kralj na kralja".

VEČERNJE NOVOSTI - "Na redu sankcije Teheranu", o odlukama SAD i EU. List piše o vežbi u kojoj je najavljeno učešće 2.000 vojnika: "Vihor srpskog oružja tutnji preko Peštera".

DANAS - "Kako su nestale lekarski već utvrđene povrede", o odlukama nadležnih posle udesa kojeg je marta 2023. u Beogradu, na Dedinju, izazvao Nikola Petrović, kum predsednika Srbije. List piše i da "Vlast pristaje na spajanje izbora, ali jedino 2. juna", o četvrtom sastanku opozicije sa predstavnicima vlasti o primeni preporuka ODHIR-a, koji nije dao rezultate.

INFORMER - "Srbiju prekrio sneg u aprilu!", list piše da se zabelelo u više gradova u Srbiji.

KURIR - O sastanku vlasti i opozicije povodom unapređenja izbornih uslova, po preporukama ODIHR-a, koji je trajao više od četiri sata a završio se bez dogovora: "Maraton".

NOVA - "Odluka o učešću na izborima u petak", najava iz opozicije, nakon završenih razgovora o poboljšanju izbornih uslova. List piše da je ProGlas podržao zahtev da se izbori održe na jesen: "Bjelogrlić najavio mitinge".

POLITIKA - "Dodik: Zle namere tužilaštva na improvizovanom procesu" protiv njega u Sarajevu. List piše i da je u Srbiji svega 5,6 odsto devojčica i dečaka primilo vakcinu protiv HPV-a.

SRPSKI TELEGRAF - Povodom usvajanja preporuke Parlamentarne skupštine za prijem Kosova u Savet Evrope list piše: "Dan sramote i smrti Evrope".

Teme