Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 20. april - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 20. april

Društvo | 20.04.2024 | access_time 10:15
Naslovne strane za subotu, 20. april
Foto: Beta/Dragan Gojić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 20. april pišu o lokalnim izborima u Beogradu, o vojnoj vežbi "Vihor 2024." i o drugim temama.

ALO - O združenoj vojnoj vežbi "Vihor 2024" u tekstu "Srbija je sila, bićemo još jači". "Deca piju alkohol i udišu gas smejavac", navodi list.

BLIC - Predizborni vodič za lokalne izbore u Beogradu "Svi detalji izbora 2. juna". "Vojska pokazala najnovije naoružanje", o vojnoj vežbi "Vihor 2024." koja je u petak održana na Pešteru.

VEČERNJE NOVOSTI - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučiča na vojnoj vežbi "Ulaganje u vojsku je ulaganje u slobodu".

DANAS - List objavljuje dnevničke beleške predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa "Vlast je u problemu ako bojkotujemo izbore".

INFORMER - "Ova vojska garantuje budućnost", o združenoj vojnoj vežbi "Vihor 2024" na Pešterskoj visoravni. O dogovorima opozicije da li će izaći na izbore 2. juna, list piše pod naslovom "Đilasovci više ne znaju gde biju".

KURIR - U tekstu "Najveće genocidne države", list piše o SAD, Nemačkoj, Belgiji i Turskoj i navodi da "negiraju svoje zločine, a drugima ih izmišljaju". "Đilasa preglasali, većina bi na izbore 2. juna", navodi list.

NOVA - Povodom usaglašavanja stavova u opoziciji oko odluke u vezi sa izlaskom na beogradske izbore, ili njihovog bojkota "Neophodna jedinstvena odluka". List piše da je počelo "upumpavanje" novca firmama koje grade za izložbu "Ekspo" u Beogradu "Država sipa milione za gradnju stanova i hotela u Surčinu".

POLITIKA - Intervju sa ambasadorom Velike Britanije Edvardom Fergusonom "Srbi nisu genocidan narod". "Salve raketa i dronovi kamikaze na Pešteru", o vojnoj vežbi "Vihor 2024".

SRPSKI TELEGRAF - U tekstu "Daleko vam vaše more", list piše o podršci Grčke za članstvo Kosova u Savetu Evrope. "Uvalio Rusima škart trešnje", piše list i traži smenu direktora Uprave za bilje Nebojše Milosavljevića.

Teme