Web Analytics
Naslovne strane za sredu 24. april - BetaRS

Naslovne strane za sredu 24. april

Društvo | 24.04.2024 | access_time 08:05
Naslovne strane za sredu 24. april
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 24. april pišu o sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) o Kosovu, o opozicionim podelama u vezi sa lokalnim izborima i o drugim temama.

ALO - List piše da navodno iza nacrta rezolucije o gencidu u Srebrenici stoji bivši američki predsednik Bil Klinton. "Temelji nacionalnog stadiona niču 1. maja" o početku izgradnje dugo najavljivanog projekta.

BLIC - "Cilj je da imamo sve lekove koji postoje", počela najveća regionalna zdravstvena konferencija "Helth up". Liste piše da će ove nedelje vojska izneti predlog o povratku regruta u kasarne - "Vojni rok da ili ne".

VEČERNJE NOVOSTI - "Odbiti ucenu iz Brisela, jer Kosovom se ne trguje", Ohrid zvanično u poglavlju 35. List piše i da će za praznike cene pečenja biti paprene "Prasetina za praznike kao zlato".

DANAS - "Od slučaja Savamala počelo rušenje države", osam godina od rušenja velikog broja objekata u beogradskoj Hercegovačkoj ulici. List piše i kako birači reaguju na podeljenost opozicije, "Vučić i vlast trljaju ruke".

INFORMER - "Antivakseri ugrožavaju decu u Srbiji" o navodima da će uskoro u Srbiju stići virus koji izaziva dečiju paralizu. List piše da je ukrajinski predsednik Zelenski zabranio pripadnicima vojske da igraju igre na sreću "Ukrajinski vojnici se navukli na kockanje".

KURIR - "Ko će da zameni Đilasa?" o potencijalnim novim liderima opozicije.

NOVA - "Turski 'Kentkart' tužio Srbiju sudu u Vašingtonu, traži odštetu od 17 miliona dolara". List prenosi stav zamenice predsednika DS Dragane Rakić koja kaže da će "Vučićev režim morati da bude pobeđen pod lošim uslovima".

POLITIKA - "Našu zemlju će u svakom trenutku čuvati 5.000 specijalaca" intervju sa generalom Milanom Mojsilovićem načelnikom Generalštaba VS. List piše i o raskolu u opoziciji "Razmena udaraca ispod stola srušila jedinstvo".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o diplomatskim aktivnostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujorku.

Teme