Web Analytics
Đurđević Stamenkovski i Orlić smatraju da je bojkot izbora - 'farsa' - BetaRS

Đurđević Stamenkovski i Orlić smatraju da je bojkot izbora - 'farsa'

Politika | Izvor: Beta | 28.04.2024 | access_time 23:10
Đurđević Stamenkovski i Orlić smatraju da je bojkot izbora - 'farsa'
Foto. Beta
Predsednica stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić ocenili su večeras da je bojkot izbora u Beogradu od strane dela opozicije - "farsa", jer su najavili izlazak na izbore u nekim od drugih gradova i opština.

Đurđević Stamenkovski je na televiziji Pink ocenila da opozicija nije principijelna u tome da li će bojkotovati sve izbore 2. juna, već samo Beogradske, dok će njihovi odbori samostalno odlučiti za ostale gradove i opštine.

"Bojkot je definitivno propao, to je sada jalovi pokušaj da se pričom o bojkotu dovede u pitanje rezultat izbora 2. juna", kazala je predsednica Zavetnika.

Prema njenim rečima, sve što se dešavalo sa opozicijom nakon decembarskih izbora pokazalo je da je "jako teško održati koaliciju koja je okupljena sa samo jednim motivom - a to je rušenje vlasti".

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić ocenio da je bojkot "farsa" i da će sve stranke izaći na izbore "tamo gde smatraju da imaju neke šanse (za pobedu)".

"Priča o bojkotu je i došla delom zbog Beograda... Videli su oni poslednje istraživanje što su im radili stranci i videli su šta ih očekuje u Beogradu, da će to da bude debakl kakav nisu mogli ni da sanjaju", naveo je Orlić.

Teme