Web Analytics
Stojković o Nacionalnom stadionu: San je počeo da se ostvaruje - BetaRS

Stojković o Nacionalnom stadionu: San je počeo da se ostvaruje

Fudbal | 01.05.2024 | access_time 11:50
Stojković o Nacionalnom stadionu: San je počeo da se ostvaruje

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da je dobro što se Srbija menja u sportskom delu i da je presrećan što je san o izgradnji Nacionalnog stadiona počeo da se ostvaruje.

"Da bismo igrali bolje, nama trebaju uslovi, a vi ste tu da nam stvorite uslove. Krenulo je", rekao je Stojković novinarima prilikom obilaska početka radova na izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Prelepo je što se Srbija menja u tom sportskom delu, jer kada dobijete stadione u Zaječaru, Leskovcu i Loznici, ne može niko da kaže da to nije lepo. To su izuzetno lepi projekti na ponos svih nas. Dočekali smo to, a dočekaćemo da imamo i Nacionalni stadion", dodao je selektor Srbije.

On je istakao da je Srbiji potreban jedan takav objekat.

"Kada neko pita - šta će nam Nacionalni stadion? Kako nam ne treba, treba nam, bićeš deo Evrope, igraće se finale (Lige Evropa), biće funkcionalan objekat... Mi iz fudbala smo presrećni da je ovaj san počeo da se ostvaruje i mnogo mi je drago da sam danas ovde. Jedva čekam da to zdanje bude gotovo i da nas učini ponosnim", rekao je Stojković.

Teme