Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 9. maj 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 9. maj 2024. godine

Društvo | 09.05.2024 | access_time 08:20
Naslovne strane za četvrtak, 9. maj 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 9. maj 2024. pišu o poseti kineskog predsednika Si Đinpinga Srbiji i sporazumima koji su potpisani, o obeležavanju godišnjice Dana pobede u Drugom svetskom ratu  i o drugim temama.

POLITIKA - List piše da je "za ekologiju potrebno strpljenje, za pet godina Bor će biti zeleni grad", prenoseći izjavu direktora Srbija Ziđin kopera. "Smrću smrt uništi", o 9. maju, Danu pobede u Drugom svetskom ratu.

ALO - Upozorenje američkog obaveštajca: "Rusi će gađati ciljeve u Rumuniji". Srušio se ringišpil na vašaru u Kuršumliji, piše list.

BLIC - "Ringišpil strave i užasa", o nesreći na vašaru u Kuršumliji. List prenosi izjavu Novaka Đokovića: "Slede najteža četiri meseca".

VEČERNJE NOVOSTI - "Cinični zaborav i pravdanje fašista", ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko o Danu pobede. List piše da je srdačni doček Si Đinpinga u Beogradu izazvao histeriju u stranim medijima: "Zapad crven od besa zbog crvenog tepiha".

NOVA - "Nijedan pronađeni DNK trag ne pripada nestaloj Danki Ilić", piše list.  List piše da je "firma Terzićevog sina zaradila 290.000 evra, a Zvezdi pozajmila milione".

INFORMER - O poseti kineskog predsednika Srbiji: "Srbija i Kina rame uz rame". Pod naslovom "NATO spreman za rat sa Rusijom" list piše da Zapad čeka poziv predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da pošalje trupe u tu zemlju.

KURIR - "Istorija je ispisana", o poseti kineskog predsednika Srbiji. "Otkačio se ringišpil, 12 dece povređeno", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - O povlačenju vakcine Astrezeneke: "Leči koronu, ubija srce".  

Teme