Web Analytics
Obradović želi fer i sportsku atmosferu u utakmici protiv Budućnosti - BetaRS

Obradović želi fer i sportsku atmosferu u utakmici protiv Budućnosti

Kosarka | Izvor: Beta | 09.05.2024 | access_time 16:45
Obradović želi fer i sportsku atmosferu u utakmici protiv Budućnosti
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da ekipa i navijači moraju da se koncentrišu na dešavanja na terenu i da odlučujuća utakmica polufinalne serije plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti treba da prođe u sportskoj i fer atmosferi.

"Igramo majstoricu i imamo veliku želju da imamo naše navijače koji će doći da podrže ekipu i da se sve protekne u fer i sportskoj borbi. Moramo još jednom da damo primer svima. Mi smo Partizan u svakom smislu, koncentrisani svi na ono što se dešava na parketu. Dolaze nam naši sportski prijatelji i želimo da sve protekne u fer i sportskom duhu", rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Aktuelni šampioni košarkaši Partizana igraju u petak od 19 časova u Beogradskoj areni protiv Budućnosti, odlučujuću treću utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige. Obe ekipe su u ovoj seriji pobedile u utakmicama u kojima su bile domaćini.

Plejmejker Partizana Džejlin Smit rekao je da ekipa mora da odigra dobro u skoku.

"Biće fizički veoma zahtevna utakmica, kakva je bila i prethodna. Moramo da budemo spremni da pokušamo da kontrolišemo skok, jer oni su stvarno dobri u ofanzivnom skoku", naveo je Smit.

Prvi finalista je Crvena zvezda, koja je u dve utakmice eliminisala Megu.

Teme