Web Analytics
Đoković na treningu u Rimu sa kacigom na glavi - BetaRS

Đoković na treningu u Rimu sa kacigom na glavi

Tenis | Izvor: Beta | 11.05.2024 | access_time 20:20
Đoković na treningu u Rimu sa kacigom na glavi
Foto: AP
Prvi teniser sveta Novak Đoković pojavio sa danas na treningu sa kacigom na glavi, nakon što ga je juče posle meča na turniru u Rimu pogodila flaša vode u glavu, koja je ispala jednom gledaocu iz ranca.

"Danas sam došao spreman", napisao je Đoković na društvenim mrežama u potpisu snimka na kom se vidi kako na trening dolazi sa biciklističkom kacigom na glavi.

Kasnije, tokom treninga, Novak je nosio crveni kačket. 

Dan ranije, nakon pobede nad Muteom u drugom kolu mastersa u Rimu, Đokovića je udarila flaša u glavu, dok je davao autograme navijačima.

Organizatori su naveli da je do incidenta došlo slučajno, kada se jedno dete naginjalo preko ograde kako bi mu pružilo svesku za potpis, a tom prilikom je flaša za vodu od aluminijuma ispala iz ranca i pogodila Đokovića u glavu.

Na video snimcima se, međutim, vidi da je metalna flaša ispala iz ranca jednog muškarca, koji se nakon incidenta ponašao kao da se ništa nije dogodilo.

Nakon udarca, Đoković se sa obe ruke uhvatio za glavu, a zatim se sklupčao na zemlji, dok ga je obezbeđenje štitilo, a potom su mu pomogli da kroz tunel prođe do svalčionice.

Organizatori su saopštili i da je Đoković zadobio čvorugu i da je bio na pregledu kod lekara. Đoković se zbog toga nije pojavio na uobičajenoj konferenciji posle meča.

Teme