Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak 16. maj - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak 16. maj

Društvo | 16.05.2024 | access_time 08:15
Naslovne strane za četvrtak 16. maj
Foto: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 16. maja pišu o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica, o svedočenju majke maloletnog K. K. koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i drugim temama.

POLITIKA - "Zašto opozicija nije prelistala svoje liste", pita list. List piše i o "političkoj korektnosti u filmskoj industriji".

BLIC - "Novak završio u Urgentnom centru", Đoković na pregledima, piše list. Počela sa radom Intesa fondacija: "Tiršovoj donacija od 145.000 evra".

VEČERNJE NOVOSTI - "Ne poznaju svoj zakon, opet bi da bojkotuju", opozicija u ćorsokaku, piše list. List piše o reviziji istorije: "Za vinovnike genocida nas proglašavaju potomci ubica".

DANAS - "Vučićevo žongliranje u spoljnoj politici", zašto predsednikovo "premeštanje" od susreta sa Olenom Zelenski do predavanja u Ruskom domu, piše list.

NOVA - "Dobra kampanja može da popravi moguću štetu", posledice po opoziciju koja izlazi na izbore zbog problema sa listama. List piše i da su "decu zapustili i roditelji i škola", učenici brutalno pretukli dvojicu profesora za nedelju dana, prosvetari danas protestuju.

INFORMER - List piše o podršci premijera Mađarske Srbiji: "Orban protiv rezolucije o Srebrenici". Pod naslovom "Atentat" list piše o napadu na premijera Slovačke Roberta Fica.

ALO - "Devojčice na bensedinima, dečaci na travi", piše list o istraživanju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". List piše o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica.

KURIR - O suđenju za masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar" list piše: "Sramna odbrana". Pod naslovom "Jajinci" list piše o lociranju grobnica i lomača na kojima je u Drugom svetskom ratu spaljeno 80.000 ljudi.

SRPSKI TELEGRAF - "Svi kao jedan uz Vučića", piše list o predstojećem glasanju o Rezoluciji u Srebrenici. List piše i o napadu na slovačkog premijera Roberta Fica.

Teme