Web Analytics
Poledica: Pohapsiti sve članove Sudijske komisije FSS - BetaRS

Poledica: Pohapsiti sve članove Sudijske komisije FSS

Fudbal | Izvor: Beta | 18.05.2024 | access_time 21:20
Poledica: Pohapsiti sve članove Sudijske komisije FSS
Foto: Beta/Milos Miskov
Predsednik Sindikata fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica napisao je večeras na društvenoj mreži X da "da je Srbija pravna država, pohapsili bi danas sve članove Sudijske komisije FSS".

"Da je Srbija pravna država, pohapsili bi danas sve članove Sudijske komisije FSS, kao i sudiju Pavla Ilića, zajedno sa VAR sobom", napisao je Poledica.

Poledica je regaovao na sudijske odluke arbitra Pavla Ilića na današnjem meču Super lige Srbije između Železničara i Novog Pazara.

"Ovo što su danas radili, ovo nema nigde na svetu. Snimke sa utakmice poslaću svim relevantnim svetskim sportskim institucijama", dodao je on.

Poledica je rekao da je sudija Ilić morao da "opravda" što je sudio dva derbija između Crvene zvezde i Partizana, i da je "cela Srbija znala šta će biti danas u Pančevu".

"Lopta pogađa igrača u LEĐA, svira se penal. VAR se ne oglašava. Dejan Santrač koji vodi klub (Železničar prim. aut.) iz senke delegirao sudije. Ovo je slika srpskog fudbala i FSS", naveo je Poledica.

Železničar je danas na svom terenu u Pančevu pobedio Novi Pazar sa 3:1, i tako upisao tri važna boda u borbi za opstanak kolo pre kraja šampionata.

Teme