Web Analytics
Jovanović (Ekološki ustanak): Potraga za Vesićem se nastavlja, srešćemo se kad tad - BetaRS

Jovanović (Ekološki ustanak): Potraga za Vesićem se nastavlja, srešćemo se kad tad

Politika | 28.05.2024 | access_time 11:20
Jovanović (Ekološki ustanak): Potraga za Vesićem se nastavlja, srešćemo se kad tad
Foto: Beta/Milan Obradović

Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je danas da se "potraga" za ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goranom Vesićem nastavlja i poručio mu da će se "sresti kad tad".

Jovanović je u Domu omladine na Prvom nacionalnom arhitektonskom forumu rekao agenciji Beta da je došao da traži uvid u ugovor o "revitalizaciji" bombradovanog kompleksa zgrada Generalštaba u centru Beograda.
"Evo nas ovde na skupu koji se zove 'Arhitektura za nas', domaćin je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, jedino što domaćina nema. Mi smo došli ovde u potrazi za njim da nam pokaže ovaj ugovor u kom stoji da se ruši Generalštab", rekao je Jovanović.

Pozvao je građane Srbije da ukoliko vide Vesića da mu traže da pokaže ugovor i šta je potpisao.

"Potraga za Goranom Vesićem se nastavlja, kad tad ćemo se sresti, da se više ne krije, da vidimo kome ti to poklanjaš zemlju u sred Beograda i šta je plan i za Generalštab i za Beogradski sajam i za sve njihove infrastrukturne projekte i 'skokove u budućnost', koji za posledicu imaju uništenje naših kulturnih dobara, spomenika i naših prirodnih resursa", istakao je Jovanović.

Teme