Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 29. maj 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 29. maj 2024. godine

Društvo | 29.05.2024 | access_time 08:45
Naslovne strane za sredu, 29. maj 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o porastu nasilja i tinejdžerima koji su ubili čoveka na Voždovcu, o lokalnim izborima koji će biti održani 2. juna i o drugim temama.

ALO - "U Čačku još 800 radnih mesta", list piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao u polaganju kamena temeljca za novu fabriku u Čačku.

BLIC - Zakopao oca u kući zbog penzije, strava i užas u Zemunu. List piše i o izbornim prognozama političkih analitičara: "Teško da će biti pata karte kao u decembru".

VEČERNJE NOVOSTI - "Revizija tužbe je pucanj u prazno", pravnici o ideji BiH za naplatu ratne štete. List piše o mitingu SNS u Beogradu, pod naslovom "Pobedićemo za život naše Srbije".

DANAS - "Sada svi ljudi na planeti prete Vučiću ubistvom", reakcije na izjave predsednika Srbije da mu ministar iz BiH "radi o glavi". List piše i o epidemiji morbila u KBC Zemun: "Zaraženo sedmoro, bebe nisu ugrožene".

INFORMER - O početku izgradnje fabrike nemačke kompanije u Čačku "Fabrika za 800 radnika, prosečna plata 1.000 evra".

KURIR - "Zaraza", list piše da je sedmoro zaposlenih u KBC Zemun zaraženo morbilama.

NOVA - "Od Arapa smo uzeli 920 miliona evra za budžetsku podršku", od koga se sve i zašta Srbija zadužila do 36 milijardi evra, piše list. List donosi i detaljan vodič za upis na fakultete.

POLITIKA - "Metro nije samo želja, već realnost Beograda", kaže Aleksandar Šapić u intervjuu. List piše i da "Nemačke fabrike dolaze da Čačak više ne odlazi", položen kamelj temeljac za pogon PVC grupe.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o lokalnim izborima koji će se održati u nedelju, 2. juna: "Dan istine za Beograd".

Teme