Web Analytics
Stefanović (SSP) : Režimski propagandista napao novinara nedeljnika Radar - BetaRS

Stefanović (SSP) : Režimski propagandista napao novinara nedeljnika Radar

Politika | 29.05.2024 | access_time 20:35
Stefanović (SSP) : Režimski propagandista napao novinara nedeljnika Radar
prt.scr youtube

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović kazao je da je danas "režimski propagandista" napao novinara nedeljnika Radar Vuka Cvijića.

Novinar Radara je prethodno kazao medijima da ga je ispred jednog beogradskog kafića napao i udario urednik "Srpskog telegrafa" Milan Lađević.

"Osilili su se i misle da im je sve dozvoljeno", kazao je Stefanović, tokom posete Ćićevcu, saopštila je SSP.

On je u saopštenju naveo da je je "to lice Vučićeve (predsednika Republike Aleksandra Vučića) Srbije".

Prema njegovim rečima, u toj Srbiji "je režimskim, plaćenim lažovima dozvoljeno da biju, kad već godinam lažima uništavaju živote svih koji se ne mire sa uništavanjem Srbije od strane SNS režima i Vučića”.

"Danas je režimski propagandista napao novinara sa velikim "N", dokazanog borca za istinu i pravdu - Vuka Cvijića jer misli da može", ocenio je Stefanović.

Naveo je i da je "Ćićevac upravo pravo lice onesposobne i korumpirane SNS vlasti".

Kako je naveo, to je mesto iz kojeg je otišlo više od trećine stanovnika, gde nisu u stanju obdanište da naprave i gde nema investicija i posla.

"Namenili su Ćićevcu sudbinu mnogih drugih u naprednjačkoj Srbiji, da bude slepo crevo i benzinska pumpa van auto puta, mesto u kojem se preživljava i uzalud čeka bilo koje od lažnih SNS obećanja", naglasio je Stefanović.

Kako je kazao, nakon "lažnih i unapred pokradenih izbora 2.juna", SSP kreće u borbu za normalnost i slobodne izbore u Srbiji.

Srbija se "nalazi u senci agresije i nasilja režima sa svakodnevnim ubistvima i stradanjima, otetim medijima i korupcijom epskih razmera”, dodao je.




Teme