Web Analytics
Stanković: Opozicija u Nišu ima najviše šansi za pobedu, i SNS se stidi svojih kadrova - BetaRS

Stanković: Opozicija u Nišu ima najviše šansi za pobedu, i SNS se stidi svojih kadrova

Politika | 30.05.2024 | access_time 09:15
Stanković: Opozicija u Nišu ima najviše šansi za pobedu, i SNS se stidi svojih kadrova
Foto: Youtube/Printscreen
Kandidat koalicije "Biramo Niš" za gradonačelnika Đorđe Stanković izjavio je da opozicija najviše šansi da pobedi na izborima ima u tom gradu, kao i da bi za njega bio uspeh svaki rezultat koji će Srpsku naprednu stranku (SNS) "odvesti u istoriju Niša", odnosno smeniti SNS.

On je u intervjuu za današnji list Nova, naveo da su dva razloga zašto opozicija najviše šansi za pobedu ima u Nišu. 

"Prvi je činjenica da je koalicije 'Srbija protiv nasilja' u decembru osvojila 31 odsto, a sad je koalicije 'Biram Niš' sve jača. Druga stvar je činjenica da je SNS u poslednjih 12 godina imao najgoru vlast upravo u Niš", naveo je Stanković.

Kako je rekao, "svi njihovi (SNS) kadrovi su počišćeni, niko nije na spisku za odbornike od prethodnih gradonačelnika" i dodao: "I SNS ih se očigledno stidi".

Stanković je naveo da očekuje "veliku pobedu", ukoliko građani izađu da glasaju i izlaznost bude dobra.

"Verujem da su Nišlije spremne za to, SNS je zaslužio za poslednjih 12 godina nerada da tako nešto i doživi, ali sve zaista zavisi najviše od izlaznosti, a tek onda i od nas. Na koji način ćemo sprovesti taj dan izbora i na koji načim ćemo zaštiti biračka mesta i sprečiti mahinacije koje će oni sigurno pokušati", rekao je Stanković.

Teme