Web Analytics
Naslovne strane za petak, 31. maj 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za petak, 31. maj 2024. godine

Društvo | 31.05.2024 | access_time 08:40
Naslovne strane za petak, 31. maj 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 31. maj, pišu o maloletničkom nasilju i kriminalu, o napadu na novinara nedeljnika "Radar" Vuka Cvijića i o početku izborne tišine.

ALO - List piše da je crnogorski premijer "u panici" zato što je podržao usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Spajić se plaši pobune Srba". 

BLIC - "U panici đaci, a još više roditelji" piše list o 30 ključnih dana za malu maturu. U tekstu pod naslovom "Vajld karta, 750.000 evra" list piše da se košarkaši Crvene Zvezde i Partizana nadaju učešću u Evroligi.

VEČERNJE NOVOSTI - "Ćute o isteku ugovora pa 'deru' " - o radu mobilnih operatera. "Na listi 72 roda, izaberi šta si" - piše list o "teroru džender ideologa".

DANAS - "Inflacija i osiromašenje anuliraju povećanje plata" - piše list. "Napad na novinara već postaje pravilo" - o napadu direktora Srpskog telegrafa Milana Lađevića na novinara nedeljnika "Radar" Vuka Cvijića.

INFORMER - "Putin nišani Ameriku" o zategnutim odnosima između velikih sila. List prenosi izjavu glavnog urednika tog medija Dragana Vučićevića "Hoće da ugase Informer".

KURIR - "Ko prekrši izbornu ćutnju, kazne i do 600.000 dinara" o početku izborne tišine.

NOVA - "Vuku Cvijiću na VMA konstatovane povrede od udarca Lađevića" - piše list, o napadu direktora Srpskog telegrafa na novinara nedeljnika "Radar". "Čak 23 maloletnika su počinila ubistvo u 2023." - navodi list.

POLITIKA - "Kako gradimo demokratiju 176 godina" - o izbornim procesima u Srbiji. List o maloletničkom kriminalu piše: "Deca nisu nasilnija od odraslih".

SRPSKI TELEGRAF - "Opšta navala na EXPO" o zainteresovanosti turista za Svetsku izložbu koja će u Beogradu biti 2027. godine.

Teme