Web Analytics
'Biramo Beograd': Na više od 10 lokacija zaustavljene izborne mahinacije - BetaRS

'Biramo Beograd': Na više od 10 lokacija zaustavljene izborne mahinacije

Politika | 02.06.2024 | access_time 18:00
'Biramo Beograd': Na više od 10 lokacija zaustavljene izborne mahinacije
Foto: Beta/Dragan Gojic

Koalicija "Biramo Beograd" objavila je danas da je krizni štab te koalicije, koji je formiran za izborni dan, sa desetinama mobilnih timova, na više od deset lokacija zaustavio izborne mahinacije i rad, kako su naveli, SNS centara za pritisak na birače.

U saopštenju se navodi da je krizni štab te koalicije "spremno odgovorio na pokušaje kupovine glasova, ucene i pritiske na birače" tokom lokalnih izbora.

"Od jutros smo na više od deset lokacija zaustavili izborne mahinacije i rad SNS centara za pritisak na birače, a naši narodni poslanici su od jutros na terenu i obilaze sve lokacije", piše u saopštenju.

Pecizirano je da je "zaustavljen pritisak" na birače u Sportskom centru Banjica, zaustavljena je kupovina glasova na Karaburmi ispred Osnovne škole "Jovan Cvijić", na opštini Rakovica u FK "Železnik", na opštini Palilula na levoj obali u nekoliko privatnih kuća, na Voždovcu u auto školi, kao i na Starom gradu gde su kandidati te koalicije i fizički napadnuti.

"Sve ovo nam pokazuje da je SNS u panici. Nastavljamo da pratimo situaciju na terenu i spremni smo da zaustavimo izborne mahinacije vlasti", navedeno je u saopštenju.

Teme