Web Analytics
Vučić: Stranački telefonski centri ne samo da su dozvoljeni nego i poželjni - BetaRS

Vučić: Stranački telefonski centri ne samo da su dozvoljeni nego i poželjni

Politika | 02.06.2024 | access_time 23:00
Vučić: Stranački telefonski centri ne samo da su dozvoljeni nego i poželjni
Foto: Beta/Milos Miskov

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "bilo tužno" gledati napade na, kako se izrazio, "telefonske centre" Srpske napredne stranke (SNS) tokom izbornog dana i dodao da je formiranje takvih centara dozvoljeno svuda u svetu.

"To ne samo da je dozvoljeno nego je i poželjno, da se borite za svaki glas. Ne postoji nijedna zemlja u svetu gde se ne radi to. To rade i naši protivnici", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u sedištu SNS.

On je rekao da jedino što može da bude sporno je da li je SNS platila zakup za prostorije i telefonske linije, ali da se ta stranka "ozbiljno sprema za svake izbore" i da ima "stotine pa i hiljade" takvih timova.

Vučić je rekao da Srbija sada ulazi u novu eru u kojoj će vlast imati otvoreni mandat za sve ono što je tražila po pitanju reformi.

"Predstoji nam težak rad i mnogo problema. Kao predsednik mogu da kažem da nas očekuje užasno teško vreme za koje nismo krivi, a tiče se spoljnopolitičke situacije. I biće samo teže. Moraćemo da čuvamo zemlju i mir, ali i slobodu", rekao je Vučić.

Vučić je pozvao SNS da pruži ruku političkim protivnicima jer će oni sada imati "ogromnu zastupljenost u gradovima i opštinama".

"Pozivam vas da tri puta u Nišu razmislite da li ćete da vladati sami pre nego što presečete, jer tamo nije rezultat kao u drugim sredinama", rekao je on.

On je rekao da zahvaljuje svim koalicionim partnerima SNS i poručio im da svima predstoji mnogo rada i truda.

"Mislimo da je u Beogradu interesantno još u dve opštine, u svim ostalim imaćemo većinu. Brojimo još Vračar, i tamo će biti ubedljiva pobeda ali je pitanja jedan mandat gore ili dole. Izvesno je da je u 15 opština značajna većina za našu koalicionu listu", dodao je on.

Teme