Web Analytics
Naslovne strane za sredu, 5. jun 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za sredu, 5. jun 2024. godine

Društvo | 05.06.2024 | access_time 09:05
Naslovne strane za sredu, 5. jun 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o povredi tenisera Novaka Đokovića i o pozivu predstavnika pokreta "Kreni promeni" Sava Manojlovića na građansku neposlušnost.

BLIC - List piše da je najjbolji svetski teniser Novak Đokovič zbog povrede napustio turnir "Rolan Garos", u tekstu pod naslovom: "Šok". "Druga strana izbora - Srbi vole doktore političare", piše list.

VEČERNJE NOVOSTI - "Noletu povreda istrgla 25. slem", o povlačenju zbog povrede, tenisera Novaka Đokovića s turnira "Rolan Garos" u Parizu.

DANAS - "Vuku Cvijiću 'Staša Matinković', 'Nikola Burzan' Jeleni Diković", o nagradama beogradskog lista Danas. List piše o pozivu opozicionarima na građansku neposlušnost predstavnika pokreta "Kreni Promeni" Sava Manojlovića, u tekstu pod naslovom: "Pozvani za sada prilično uzdržani".

INFORMER - "Savo preti nasiljem i haosom na ulicama!", piše list o pozivu lidera pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića opoziciji da se odreknu mandata u lokalnim i u republičkom parlamentu, i da od subote počnu proteste na ulicama.

KURIR - U tekstu "Reset" list prenosi procene analitičara da i zadovoljna vlast i nezadovoljna opozicija imaju tri godine da nauče lekcije, nakon lokalnih izbora održanih 2. juna.

NOVA - "Opozicija u Nišu brani pobedu", piše list. "Manojlović pozvao opoziciju da napusti Skupštinu", piše list o pozivu predstavnika pokreta "Kreni-promeni" Sava Manojlovića.

POLITIKA - "Đoković se povukao sa Rolan Garosa", o povredi tenisera Srbije. "Plaćanje domaćom 'Dinom' moguće i u inostranstvu", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Đilas: Niste imali nikakve šanse, Savo: Svi da napustite skupštinu", o različitim stavovima u opoziciji nakon objavljivanja rezultata lokalnih izbora u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

ALO - "Ko je kriv za poraz?", list piše da lideri opozicije traže odgovorne za poraz na lokalnim izborima, održanim 2. juna.

Teme