Web Analytics
Jovanović Ćuta: Kakvi god da smo možemo samo zajedno da srušimo Vučića - BetaRS

Jovanović Ćuta: Kakvi god da smo možemo samo zajedno da srušimo Vučića

Politika | 05.06.2024 | access_time 11:45
Jovanović Ćuta: Kakvi god da smo možemo samo zajedno da srušimo Vučića
Foto: Beta/Milan Obradović
Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta upozorio je danas da opozicija sve dok jedni druge budu optuživali, "ako svako gura svoju priču" o nedavnim izborima, neće ništa uspeti da uradi.

"Samo zajedno kakvi god da smo, možemo srušiti Aleksandra Vučića. Treba svi zajedno da sednemo, Savo Manojlović, i ko je izašao na izbore i nije, da vidimo šta dalje", rekao je Jovanović, za televiziju N1, navodeći da opoziciju čeka "pakao", kao što je borba za Generalštab i protiv kopanja litijuma.

Mada je rekao da ne treba voditi raspravu ko je odgovoran iz "Srbije protiv nasilja", on je ocenio da bi opozicija "oduvala" Vučića da su svi zajedno izašli na izbore, plus Manojlović i NADA.

Na pitanje da li ima nešto protiv građanske neposlušnosti, o kojoj je govorio Manojlović, Jovanović je naveo da građani nisu na "klik" već se tako nešto dogovora zajedno.

"Nije normalno da o tome šta je govorio juče Manojlović, saznajem iz medija. Sinoć me je zvao, hteo je da se vidimo", rekao je Jovanović, govoreći i o pozivu Manojlovića da opozicija vrati mandate u republičkom parlamentu, kao i u Beogradu i Novom Beogradu.

Jovanović je uzvratio pitanjem: "kome da vratim - Vučiću" i dodao: "Njemu neću ništa da dam, tu sam da mu otmen na legalan, demokratski način, kao što se desilo u Nišu".

Teme