Web Analytics
Naslovne strane za četvrtak, 13. jun 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za četvrtak, 13. jun 2024. godine

Društvo | 13.06.2024 | access_time 08:15
Naslovne strane za četvrtak, 13. jun 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 13. juna pišu da će funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Orlić biti novi direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA), bave se i učešćem Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu i drugim temama.

ALO - "Goreće nebo i zemlja", o najavljenim visokim temperaturama u Srbiji naredne nedelje.
BLIC - "Vladimir Orlić novi direktor BIA", piše list. List navodi da su predložene značajne promene u obrazovanju, u tekstu pod naslovom: "Nema više "vrlo dobar" ili "odličan".

VEČERNJE NOVOSTI - "Pomama za "orlovima" na treningu", o reprezentaciji Srbije, uoči Evropskog prvenstva u fudbalu. "Za dva prijema daju do 22.000", o troškovima maturanata.

DANAS - "Verni kadar SNS novi direktor BIA", piše list. Dozvole za rad izgubilo pet fakulteta i visokih škola, piše list.

INFORMER - "Nemci žele da zabrane srpski sabor", o izjavi ministarske spoljnih poslova Nemačke Analene Berbok. Reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj kaže uoči Evropskog prvenstva u fudbalu: "Idemo da pobedimo Englesku".

KURIR - "Ukrao ikonu sa Svete gore", piše list.

NOVA - "Vladimir Orlić novi direktor BIA", piše list. List navodi da su u toku pripreme vlasti za rušenje simbola Beograda, u tekstu pod naslovom: "Pripreme za rušenje Starog savskog mosta".

POLITIKA - List objavljuje "Vodič za brucoše". "Zastupaću vojvođanske Mađare i celu Srbiju", kazala je nova poslanica FIDES-a u Evropskom parlamentu Anamarija Viček.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o učešću Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu. "Kako izgleda dodatno usitnjena opozicija posle izbornih svađa", o neslaganju među opozicionarima.

Teme