Web Analytics
Stanojević: Pogrešio sam kada sam otišao, vratio sam se da završim posao - BetaRS

Stanojević: Pogrešio sam kada sam otišao, vratio sam se da završim posao

Fudbal | 13.06.2024 | access_time 14:50
Stanojević: Pogrešio sam kada sam otišao, vratio sam se da završim posao
Foto: FK Partizan

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je pogrešio kada je napustio klub, ali da se sada vratio da završi započeti posao.

"Evo mene opet, opet se gledamo i sarađujemo. Razlog je što nisam završio započeti posao. Mislim da sam pogrešio, žao mi je što sam otišao. Imam izazov da posao ovog puta završim, kao trener imam svoju ambiciju i izazov. Ovo je veliki izazov za mene, kada vas zove Partizan morate da razmislite. Nisam imao predstavu da ću se vratiti. Pre nekoliko dana smo prvi put stupili u kontakt, na kraj pameti mi nije palo da ću se vratiti", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Stanojević je prethodno u dva mandata predvodio Partizan, ostvario je 133 pobede, imao 19 remija i pretrpeo 23 poraza i osvojio dve šampionske titule i Kup i odveo crno-bele u Ligu šampiona.

"Postoje uveravanja da ćemo biti pojačani u svakom pogledu, u svim strukturama kluba, u igračkom i u rukovodećim kadrovima, što je nama važno. Iz tih razgovora sam shvatio ozbiljnost Partizana da ide napred i zbog toga sam potpisao ugovor na tri godine jer mislim da je potrebno vreme da se neke stvari urade. Idem do kraja, svi zajedno, nadam se sa što više navijača u jednu tešku i pravu borbu", rekao je Stanojević.

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj izrazio je zadovoljstvo zbog povratka Stanojevića, sa kojim je igrao u mlađim kategorijama crno-belih.

"Dobro poznajemo njegove trenerske kvalitete. Moram da mu poželim sreću u ime svih iz kluba, verujem da će biti potrebna svima nama. Ne sumnjam da će rezultat biti kakav očekujemo", naveo je Kralj.

Teme