Web Analytics
Selektor Škotske: Nismo mogli da pariramo Nemačkoj - BetaRS

Selektor Škotske: Nismo mogli da pariramo Nemačkoj

Fudbal | Izvor: Beta | 14.06.2024 | access_time 23:50
Selektor Škotske: Nismo mogli da pariramo Nemačkoj
Selektor fudbalske reprezentacije Škotske Stiv Klark rekao je da njegova ekipa večeras nije mogla da parira Nemačkoj na početku Evropskog prvenstva i da je njen cilj da osvoji četiri boda iz naredne dve utakmice.

"Nemačka je svima pokazala da je spremna kada se radi o takmičarskim utakmicama. Bili su izvanredni i nismo mogli da im pariramo. Prvo poluvreme nam je brzo izmaklo. Nismo imali loptu, nismo bili dobri, a ni sa loptom nismo bili dobri. Razočarani smo rezultatom", rekao je Klark za ITV, preneo je Skaj.

Fudbaleri Škotske izgubili su večeras u Minhenu od Nemačke 1:5, u prvoj utakmici na Evropskom prvenstvu.

"Desetorica igrača su se držala u drugom poluvremenu, naporno su radili i pokušali da ograniče šanse protivnika i postignu gol. Bilo je razočaravajuće primiti peti gol u nadoknadi vremena, ali možete čitav dan da pričate o golovima. Moramo da se koncentrišemo na ono što dolazi. I dalje smo tu i moramo da vidimo kako ćemo reagovati", naveo je selektor.

"Cilj su četiri boda, to smo govorili od početka. Večeras nismo osvojili nijedan, pa moramo da osvojimo četiri iz naredne dve utakmice", dodao je Klark.

Škotska će u drugom kolu 19. juna igrati protiv Švajcarske.

Teme