Web Analytics
Popović (SSP): Direktor PIO fonda maltretira zaposlene koji nisu hteli da rade u kol centrima SNS - BetaRS

Popović (SSP): Direktor PIO fonda maltretira zaposlene koji nisu hteli da rade u kol centrima SNS

Politika | 16.06.2024 | access_time 10:30
Popović (SSP): Direktor PIO fonda maltretira zaposlene koji nisu hteli da rade u kol centrima SNS
Foto: Youtube/Printscreen
Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je danas da direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Relja Ognenjović maltretira zaposlene u toj ustanovi koji su odbili da rade u kol centima Srpske napredne stranke (SNS) u danu održavanja izbora.

"Relja Ognjenović je, prema našim saznanjima, počeo da maltretira one koji nisu hteli u tome da učestvuju tako što ih raspoređuje na niže i manje plaćene pozicije i to preko svoje šefice kabineta Marine Ralević", navela je u pisanoj izjavi Popović, koja je i narodna poslanica.

Ona je najavila da će postaviti poslaničko pitanje i da će poslati zahtev za informacije od javnog značaja, kako bi se saznalo koliko zaposlenih je dobilo niže radno mesto, premeštaj u druge filijale ili manju zaradu u poslednjih mesec dana.

"Stranački direktor Ognjenović treba da zna da Stranka slobode i pravde nikada neće odustati od utvrđivanja njegove krivične odgovornosti za sve zloupotrebe javnih resursa i maltretiranja ljudi za račun Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. To je pravda koju građani traže i odgovornost o kojoj se govori u Rezoluciji EP o pokradenim izborima", rekla je Popović.

Po njenim rečima, nema poštenih izbora dok god su zaposleni u javnom sektoru izloženi politički motivisanom mobingu.

Teme