Web Analytics
Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu - BetaRS

Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Fudbal | Izvor: Beta | 17.06.2024 | access_time 11:35
Fudbaleri Partizana počeli pripreme za novu sezonu
Fudbaleri Partizana počeli su danas u Beogradu pripreme za novu sezonu, predvođeni novim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

"Došao sam u poznatu sredinu, ali sa željom da sve nadogradimo. Oko 80 odsto igrača se promenilo, a prošlo je samo dve godine, što govori za sebe. Plan je da od 21. juna nastavimo sa radom u Sloveniji, a sa nama su trenutno i mladi igrači iz škole koje želim da vidim. Razgovarao sam sa rukovodstvom oko pojačanja, sa nekim igračima su u toku završni pregovori i očekujem da budu dogovoreni transferi narednih dana", rekao je Stanojević, prenosi Mocartsport.

Na prvom spisku za pripreme koji je Stanojević objavio je 36 fudbalera - četvorica golmana i 32 igrača u polju.

Prvotimcima su se pridružili i igrači iz omladinske škole - Vukašin Jovanović, Ognjen Ugrešin, Nikola Simić, Milan Roganović, Dimitrije Janković, kao i Mihailo Petković koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru.

Produženi odmor dobili su Gajas Zahid, Bibars Natho, Ksander Severina, Aldo Kalulu i Nejtan de Medina.

Partizan će trenirati u Beogradu do 21. juna, kada će otići u Sloveniju.

"Kreiraćemo sliku tokom priprema. Rivali u proverama su nam na nivou Lige šampiona, ostaje ješ da dogovorimo protivnika u poslednjem kontrolnom duelu. Partizan uvek ima za cilj da bude takmičarski nastrojen, da igramo na rezultat, ali samo pobeda nije dovoljna. Očekujem agresivan Partizan u narednom periodu", rekao je Stanojević.

"Radićemo na disciplini i defanzivi, ne samo poslednja linija već ceo tim. Prvo krećemo od odbrane, ali to je lakši deo posla, lakše je urediti odbranu nego napad", zaključio je trener Partizana.

Teme