Da“ i „ne“ u kulturi obedovanja
Društvo
| 22.06.2024
|
access_time
16:55
Obedovanje nije samo čin koji zadovoljava fizičke potrebe, već i važan način za jačanje međuljudskih i emocionalnih veza. Bonton za trpezom predstavlja važan deo kulture ishrane i odraz je tradicionalne vrline poštovanja drugih osoba.
Miloš i Zorana će u današnjoj epizodi pokazati gledaocima kako izgleda kultura obedovanja u Kini i u Srbiji – kako je poželjno ponašati se za stolom, a šta je zabranjeno.
Iako na prvi pogled kulture obedovanja u ove dve zemlje izgledaju različito, imaju dosta sličnosti. Uživajte! Prilog Kineske Medijske Grupe. (KMG)
Teme
Povezane vesti
Društvo
Novo
Dnevni evropski servis
Šta drugi čitaju
Scena
Dogodilo se
Na današnji dan 7. februar
pre 15 sati
Zabava
Ples vatrenog zmaja u Čongćingu
pre 4 dana