Web Analytics
Naslovne strane za subotu, 29. jun 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za subotu, 29. jun 2024. godine

Društvo | 29.06.2024 | access_time 10:20
Naslovne strane za subotu, 29. jun 2024. godine
Foto: Beta/Dragan Gojic

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 29. jun, pišu o Vidovdanu, izbornoj kampanji za predsedničke izbore u SAD-u, inflaciji i drugim temama.

ALO - "Demokrate traže zamenu za Bajdena" list piše o debati u predsedničkoj kampanji u SAD-u. "Srbi zagledani u budućnost, Kurti hapsi narod i trobojke" - povodom Vidovdana.

VEČERNJE NOVOSTI - "Srbija za nas jedina i nedeljiva" o poruci državnog vrha Srbije povodom Vidovdana. "Bajden vodi u poraz" o reakcijama na debatu kandidata za američke predsedničke izbore.

DANAS - "Cene lako rastu, a teško se smanjuju" o visokoj inflaciji u Srbiji. List piše o zabrani festivala "Mirdita - dobar dan".

INFORMER - "Smenjen upravnik 'Padinjaka' " u beogradskom Kazneno-popravnom zavodu "Padinska skela" smenjeno 10 zasposlenih zbgo nasilne smrti zatvorenika. "Vučević: Što nas oni više pritiskaju, mi smo sve jači" rekao je premijer Srbije na proslavi Vidovdana.

KURIR - O nesuglasicama u fudbalskoj reprezentaciji Srbije "Haos", pod naslovom "Žestoko" list piše o TV duelu predsedničkih kandidata u SAD-u.

NOVA - "Ljude spasavali iz potopljenih automobila" o nevremenu u Srbiji. "Demokrate razmatraju drugog kandidata umesto Bajdena" posle prve debate Bajdena i Trampa za predsedničke izbore.

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Vlade Srbije Miloša Vučevića o Vidovdanu: "Da plamen slobode gori i za buduće generacije". "Sud u Prištini izrekao presude za ubistvo Olivera Ivanovića" zbog umešanosti u ubistvo lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda".

SRPRSKI TELEGRAF - Pod naslovom "Baj, baj Bajden" list piše o debati predsedničkih kandidata u SAD-u. "Petrolend-Trovalend" o trovanju dece u akva-parku u Bačkom Petrovcu.

Teme