Web Analytics
Naslovne strane za ponedeljak, 1. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za ponedeljak, 1. jul 2024. godine

Društvo | 01.07.2024 | access_time 08:30
Naslovne strane za ponedeljak, 1. jul 2024. godine
Foto: Beta/Emil Vas

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 1. jul pišu o policijskim akcijama posle subotnjeg terorističkog napada na ambasadu Izraela u Beogradu i bezbednosti u Srbiji.

ALO - "Teroristi ciljali sinagogu" o navodnim planovima grupe koja se povezuje sa M. Ž. koji je ranio žandarma ispred ambasade Izraela. "Žena odlučuje o Bajdenovom povlačenju" o uticaju supruge na aktuelnog američkog predsednika.

BLIC - List piše o ubijenom čoveku ispred ambasade Izraela u Beogradu, u tekstu pod naslovom: "Lice teroriste". "Za gimnazije i medicinske škole do pet bodova više", piše list o maloj maturi.

VEČERNJE NOVOSTI - "E-bolovanje zameniće papirne doznake", piše list. "Zlato kriju u pelenama", o zaplenama carine Srbije.

DANAS - "Ko ne voli predsednika, ne može ni u biblioteku", piše list o dešavanjima u Kikindi. "Skrivanje iza lažne narodne volje", o mogućem referendumu o litijumu.

INFORMER - "Srbija u ratu protiv terorista", piše list. "Sprema se vojni udar na Srpsku" o navodima da Zapad planira da smeni Milorada Dodika.

KURIR - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučiča "Litijum je budućnost, bio sam slep kod očiju".

NOVA - "Potraga za saučesnicima teroriste sa samostrelom", piše list. "Nastaviće se uništavanje Beograda", upozorio je potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović.

POLITIKA - "Vučić: Obračunaćemo se sa svakim terorizmom", prenosi list izjavu predsednika Srbije, posle napada na ambasadu Izraela u Beogradu. "Rekordna izlaznost od 1978." o vanrednim parlamentarnim izborima u Francuskoj.

SRPSKI TELEFRAF - List piše da je nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok potrošila 136.000 evra na šminku.

Teme