Web Analytics
Šapić: Ministarstvo građevinarstva opstruiše Beograd, neću više da ćutim na Vesićeve frustracije - BetaRS

Šapić: Ministarstvo građevinarstva opstruiše Beograd, neću više da ćutim na Vesićeve frustracije

Politika | Izvor: Beta | 05.07.2024 | access_time 13:15
Šapić: Ministarstvo građevinarstva opstruiše Beograd, neću više da ćutim na Vesićeve frustracije
Foto: Beta/Milan Ilic
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je taj grad više puta opstruisalo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i da više neće da ćuti na "frustracije i udarce ispod pojasa" ministra Gorana Vesića.

Šapić je na konferenciji za novinare u Skupštini Grada izneo niz kritika na račun Vesića, a za sebe rekao da se ne bavi "pacovskim kanalima", ne izvodi novinare na žurke, ne plaća lažne analitičare i bivše političare koje niko neće - kao direktora Centra za lokalnu samoupravu Nikolu Jovanovića, da nema BIRN koji mu pomaže i da nema veze sa opozicionim medijima "kao što Vesić ima".

Šapić je rekao i da je laž sve što Jovanović govori i da ga za to plaća Vesić, i ukazao da "neke stvari više neće funkcionisati kao ranije".

Rekao je i da Vesić treba da se obrati Srpskoj naprednoj stranci (SNS) ako ima problem s tim što nije gradonačelnik.

Gradonačelnik je kazao da je s premijerom Srbije Milošem Vučevićem razgovarao o formiranju novog tela koje će se baviti posredovanjem u komunikaciji između Grada Beograda i Vlade.

Šapić je rekao da "na izbore više izlaziti neće" - ovo mu je poslednji mandat, a jedino što mu je važno je da da doprinos da Beograd bude daleko bolji, "a ko god mi bude stao na put na ovaj pacovski način, ja ću mu se suprotstaviti javno", rekao je Šapić.

Teme