Web Analytics
Selektor švajcarskog tima samouveren pred meč protiv Engleske - BetaRS

Selektor švajcarskog tima samouveren pred meč protiv Engleske

Fudbal | Izvor: Beta-AFP | 05.07.2024 | access_time 19:50
Selektor švajcarskog tima samouveren pred meč protiv Engleske
Selektor švajcarske fudbalske reprezentacije Murat Jakin izjavio je danas da je samouveren pred sutrašnji meč protiv Engleske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Da li je ovo najvažniji meč u mojoj karijeri? Nadam se da ćete mi postaviti isto pitanje sledeće nedelje", našalio se Jakin i dodao da je do sada njegov tim uspeo da pravi probleme protivničkim timovima, aludirajući na pobedu protiv Italije (2:0) u osmini finala.

Jakin je rekao da su njegovi igrači u dobroj formi i samouvereni, i dodao da su do sada uspeli da igraju protiv velikih ekipa, kao što je meč protiv Nemačke (1:1) u prvom kolu.

U slučaju da Švajcarska sutra pobedi Englesku, mogla bi da igra protiv Holandije ili Turske 10. jula, četiri dana pre finala u Berlinu.

"Ne smemo da potcenimo Englesku", upozorio je švajcarski igrač, defanzivac Njukasla Fabijan Šer na istoj konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, bez obzira kako je Engleska igrali u prvom kolu i osmini finala, ona je u četvrtfinalu i ima veoma kvalitetan tim.

Utakmica Švajcarska-Engleska na programu je sutra od 18.00.

Teme