Web Analytics
Naslovne strane za utorak, 9. jul 2024. godine - BetaRS

Naslovne strane za utorak, 9. jul 2024. godine

Društvo | 09.07.2024 | access_time 08:35
Naslovne strane za utorak, 9. jul 2024. godine
Foto: Beta/Amir Hamzagić
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu najviše o postizbornoj kombinatorici u Francuskoj i o drugim temama.

ALO - List piše da je Rusija pokrenula masovne raketne udare na Ukrajinu: "U napadu na Kijev 30 mrtvih!".

BLIC - "Na fakultetima i produžeci za prvi krug upisa", nakon prijemnog, prazna i budžetska mesta. List piše i da je "Košarkašima otvoren put do četvrtfinala OI".

VEČERNJE NOVOSTI - "U tišini obnovili dom Deve naciste", revizija istorije na Kosovu i Metohiji. List piše i o novim cenama putarina: "Od Beograda do Niša za 1.130 dinara". 

DANAS - "Režimu Rio Tinto preči od građana", aktivisti "Ne damo Jadar" pušteni da se brane sa slobode nakon blokade pruge i privođenja. List prenosi i reagovanje Srđana Škora o navodima da je pretio Danilu Vučiću i predsedniku Srbije: "Legalizovali su laž, a izjava je isečena".

INFORMER - O rezultatima parlamentarnih izbora u Francuskoj i posleizbornim kombinatorikama, list piše da je ta zemlja "na ivici rata".

KURIR - List piše o preporukama za putovanje po najavljenim visokim temperaturama "Oprez".

NOVA - "Ruska 'stolica' mogla bi prva da se izmakne", Vučićeva politika balansiranja izmeđi istoka i zapada odoleva, ali je sve češće na ispitu, piše list. List piše o "teroru policije": Građani Lučana i Guče u strahu.

POLITIKA - "Srbija je u julu kupila dodatnih pet tona zlata", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Francuskoj preti politička paraliza", o rezultatima parlamentarnih izbora u toj zemlji.

SRPSKI TELEGRAF - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića: "Uranijum nemamo, ali litijum imamo".

Teme