Web Analytics
Dodeljene nagrade pobednicima velike nagradne igre Unikredit banke - BetaRS

Dodeljene nagrade pobednicima velike nagradne igre Unikredit banke

Ekonomija | Izvor: Beta | 10.07.2024 | access_time 11:55
Dodeljene nagrade pobednicima velike nagradne igre Unikredit banke
Foto: UniCredit
 Pobednicima nagradne igre Srećni keš kredit pokreće vaše želje, koju je organizovala Unikredit (UniCredit) banka u Srbiji, uručene su nagrade.

Unikredit banka jedinstvena je banka na domaćem tržištu koja je omogućila novim i postojećim klijentima učešće u nagradnoj igri, a koji su u periodu od 13. maja do 24. juna, sa bankom zaključili Ugovor o gotovinskom kreditu ili gotovinskom kreditu za refinansiranje sa i bez osiguranja sa prijemom ili prenosom zarade/penzije.

Ponuda i pravo učešća važili su uz prenos zarade. 

"U Unikredit banci svesni smo da ostvarenje planova i želja ponekada zahteva veći finansijski podsticaj i podršku. Upravo zato smo tu - da osluškujemo potrebe klijenata i kreiramo proizvode namenjene finansiranju važnih životnih odluka. Trudimo se da odemo korak dalje i da naš keš kredit, pored jedne od najpovoljnijih kamatnih stopa na tržištu, bude takav da klijenti mogu da ostvare i neki željeni, a možda u ovom trenutku i neplanirani trošak. Koristim ovu priliku da čestitam svim dobitnicama nagrada", rekao je član Izvršnog odbora i direktor Poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima u Unikredit banci Srbija Rastko Nicić.

Teme