Web Analytics
Fudbalski savez Srbije: Maksimalna podrška selektoru Stojkoviću - BetaRS

Fudbalski savez Srbije: Maksimalna podrška selektoru Stojkoviću

Fudbal | Izvor: Beta | 12.07.2024 | access_time 13:05
Fudbalski savez Srbije: Maksimalna podrška selektoru Stojkoviću
Fudbalski savez Srbije (FSS) potvrdio je danas poverenje i pružio maksimalnu podršku selektoru reprezentacije Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva, među kojima je plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Kako je saopštio FSS, danas je putem video konferencijske veze održana sednica Izvršnog odbora, na kojoj je doneto nekoliko važnih odluka, među kojima i ta da Stojković ostane selektor, posle eliminacije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Posle detaljnog izveštaja selektora A reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, potvrđeno je poverenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom. To je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gde će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo sveta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine", navodi se u saopštenju.

Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izveštaj selektora Stojkovića koji je predsednika Dragana Džajića i članove fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promena u igračkom kadru reprezentacije.

Kako je saopšteno, Stojković će sredinom avgusta biti na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na sva pitanja.

Prve obaveze u novom ciklusu Lige nacija selekciju Srbije očekuju u septembru protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu.

Teme