Web Analytics
Zoom na Exitove zone: Ne samo sjajan muzički program, već i mnogo uzbudljivih pratećih sadržaja! - BetaRS

Zoom na Exitove zone: Ne samo sjajan muzički program, već i mnogo uzbudljivih pratećih sadržaja!

Muzika | 13.07.2024 | access_time 22:00
Zoom na Exitove zone: Ne samo sjajan muzički program, već i mnogo uzbudljivih pratećih sadržaja!
EXIT Photo Team
Zvezdanu atmosferu novog izdanja Exita, upotpunjuju uzbudljivi sadržaji i nagradne aktivacije na više od 40 bina i zona, koje nose autentičan pečat brojnih partnera festivala. Saznajte šta vas još očekuje, pored spektakularnog muzičkog programa, do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi!

mts BOX zone

Sve posetioce gladne novih iskustava i nezaboravnih uspomena, u mts BOX zoni očekuje impresivna postavka – instagramični set-up za pravljenje najboljih festivalskih fotografija, u trenucima predaha između nastupa muzičkih magnata.

Heineken Silver Mash Music Box zone

Interaktivna Heineken Silver Mash Music Box zona je ove godine „must“ stanica za sve obožavaoce odlične muzike i piva! Svi posetioci će imati priliku da se oprobaju u ulozi DJ-a, zaigraju na „muzičkoj kutiji“ i kreiraju svoj jedinstveni muzički mix. Pored Mash Music Box-a, možete računati i na nesvakidašnje virtuelno iskustvo kroz VR igricu, a sve koji pokažu kreativnost očekuju sjajne nagrade.

 

Kroz Green EXIT platformu realizovaće se i opsežna kampanja prikupljanja ambalaže radi reciklaže u saradnji sa partnerima Ball Corporation pod programom „Svaka limenka se računa”,  HEINEKEN Srbija, Ekostar Pak, Coca-Cola, Solagro Smart Recycling i TOMRA.

Zoom na Exitove zone: Ne samo sjajan muzički program, već i mnogo uzbudljivih pratećih sadržaja!


Ove godine biće proširen mobilni sistem sakupljanja ambalaže uz nagrađivanje tako da obavezno obratite pažnju na brendirane mobilne timove sa rančevima koji će sakupljati limenke, PET flašice i plastične čaše. Promoteri će izdavati vaučere i za pet dostavljenih praznih ambalaža posetioci će vaučere moći da zamene za nagradu -  gratis pivo Heineken Silver ili Coca-Cola Zero. Pored mobilnih sistema prikupljanja ambalaže, na festivalu će se nalaziti i TOMRA reciklomati na kojima će posetioci moći da predaju limenke i PET flašice.

Visa Olympic zone

Pod sloganom #PustiDaTeRitamVodi, Visa Olympic zona spaja olimpijski duh Pariza sa interaktivnim plesnim iskustvom. Svim posetiocima EXIT festivala, Visa nudi priliku da se kroz Breakdance VR izazov oprobaju u sportu koji ove godine debituje na letnjim Olimpijskim igrama i osete se kao svetske sportske zvezde u Visa AI photo booth-u.

Zoom na Exitove zone: Ne samo sjajan muzički program, već i mnogo uzbudljivih pratećih sadržaja!
EXIT Photo Team

Together X House stage by IQOS

Neočekivano iskustvo koje budi čula očekuje publiku na TogetherX House by IQOS bini! Prepustite se svetu muzičkih avantura, ukusnih senzacija, prelepih slika, neodoljivih mirisa i taktilne interakcije, u svetu bez duvanskog dima, gde se spajaju vrhunska muzika i multi-senzorna iskustva, savremena umetnost i napredna tehnologija. Decenija inovacija slavi se u ritmu najboljih internacionalnih house DJ-eva, među kojima su Antdot, Fabrizio Marra, Alex Wann, Sasson, Apache, Mount Rouge, Sparrow & Barbossa, Maxi Meraki, Djeff i Kitty Armor. Skoknite do festivalske raskrsnice IQOS Sensory Oasis i uronite u misterioznu i multisenzornu art instalaciju „The Cube“, koja će vas i vaše društvo provozati do druge dimenzije i nazad! Posetioci će na TogetherX House by IQOS bini imati neponovljivu priliku da budu među prvima prijavljenima za globalni TogetherX događaj u Tokiju, na kojem nastupa legendarni DJ iznenađenja!

Old Spice Refresh Zona

Old Spice je kreirao zonu za relaksaciju, druženje sa ekipom i uživanje u raznim zanimljivim aktivacijama, a dobrodošli su svi koji žele da se opuste, zabave i ostanu sveži do zore!

Tanqueray Gin & Tonic bar

Ako poželite da na Exitu popijete prvoklasni džin-tonik, pravac do nekog od Tanqueray gin & tonic barova! Na osam festivalskih lokacija, pri Tesla Universe bini, Reggae i Latino binama, Akademiji, Foodlandu i Dance areni, možete sami otkriti zašto je Tanqueray džin 2023. godine bio proglašen za No.1 džin na svetu po oceni barmena u izveštaju Drinks Internationala.

Konzumirajte odgovorno zona

Promocija podizanja svesti o odgovornom konzumiranju alkohola, ključna je strategija Diageo „Društveno odgovorni do 2030“ kampanje, pokrenutoj sa ciljem da više od milijardu ljudi osvesti na ovu temu u narednih deset godina. S tim u vezi, pod okriljem brendova Tanqueray & Don Julio, u Exitovoj „Konzumirajte odgovorno“ zoni, publika će biti animirana kroz edukativni kviz o alkoholu i o njegovoj odgovornoj konzumaciji.

Don Julio Paloma cocktail bar – On Stage @mts Dance Arena

 

Don Julio tekila je jedno od najprestižnijih imena u svetu tekile, a istorija ove destilerije seže do daleke 1942. godine. Don Julio Blanco ima karakterističan oštar ukus agave sa nagoveštajem citrusa i predstavlja idealnu komponentu za pravljenje fantastičnih i osvežavajućih koktela, poput Don Julio Palome, a to je već dovoljno dobrih razloga da posetite Don Julio Paloma On stage koktel bar u Hramu elektronske muzike!

Tanqueray VIP @Tesla Universe bina

Izaberite savršenstvo džin ukusa: Tanqueray London dry – neprevaziđeni klasik, Tanqueray Flor de Sevilla – inspirisan notama mediteranske pomorandže ili Tanqueray Blackcurrant Royale – luksuzan spoj klasičnog džina sa crnom ribizlom, vanilom i cvetnim esencijama! Sve u svemu, Tanqueray VIP Tesla Universe bina nudi senzacionalnu selekciju džin-tonika, spremnih da dodaju još malo magije u vaše noći na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Coke Studio zone

Nakon fenomenalnog druženja od prošle godine, svi su pozvani da se na ovom Exitu okupe u Coke Studio zoni i u najboljoj energiji proslave slobodu, strast, ljubav i smeh... Uz odličnu muziku, sjajnu ekipu, ritam koji pokreće masu i spice of magic koktele, neizostavan sastojak je Coca-Cola Real Magic! Za maksimalan muzički ugođaj postaraće se Capo di Tutti Capi, Nadežda Dimitrijević, After Baka, Nemax, Petar Portman, Iva Arifaj, Dakissa, Mirko & Meex, Dakman, Vanja Babić, Mancha i The +. Svratite u Coke Studio zonu da napunite baterije, za još više uživanja u daljim avanturama na Festivalu!

Jack Daniels zone

Nezaobilazni klasik - Jack sa dve kocke leda, kao i novi kokteli sa prepoznatljivom osnovom, tradicija su kojom se i ove godine ističe Jack Daniels zona! Otvoriće je svojim nastupom DJ Disko Luka, koji prvo veče sleće direktno sa talasa SUPER FM radija. U ostalim noćima, muzički program će upotpuniti niški bend PENTHOUSE, DJ Macro, DJ Looda Sosa, DJ Shi Cu i druga dobro poznata lica sa beogradske i novosadske klupske scene, a provod će poslednje večeri zaokružiti An DJ. Posetioci će u U Jack Daniels zoni moći da okušaju sreću i zabave se kroz različite igre, kao što su stoni fudbal, Rick Game i NadJackivanje, za koje je uz volju potrebna i snaga! Za sve koji bi želeli da se uz piće zagrevanja stilizuju za nastavak noći, tu je posebna akcija – uz tri kupljena Jacka, osvojite Jack Daniels dolare i sređivanje brade ili šišanje kod čuvenog novosadskog berberina Đoleta, Dirty Cut. Tu je i ledeni novitet, Jack Daniels & Coca Cola mix u konzervi, kao i Jack Daniels Lynchburg limunada – idealan izbor za one koji samo žele da uživaju u najlepšem pogledu na Novi Sad preko zidina Tvrđave.

IDEA Star is born zone

IDEA lounge zona pod imenom „Star is born“, inspirisana je sazveždjem EXIT festivala i namenjena svim posetiocima koji žele da uživaju u udobnom prostoru kod Visa Fusion bine i da kroz dinamične aktivacije ožive sebe kao zvezdu festivala! Uživanje u najboljem zvuku sa pogledom na zvezde, to je ono što poseta IDEA Star is born zoni garantuje. Uz to, IDEA prodavnica će i ove godine biti na usluzi svim korisnicima EXIT Kampa na Štrandu od 9 do 20h, a u ponudi će biti sve što im može biti potrebno tokom boravka u Kampu.

Red Bull - Red Bull Hot Spot

Red Bull pomaže Exitovim posetiocima da probude svoje supermoći! Pronađite svoje tri omiljene Red Bull limenke u Red Bull hot spotovima i otkrijte svetlucavu magiju koja se širi tvrđavom, jer je u svakoj limenci moć da vam učini noć nezaboravnom.

Perfect Sunset By Aperol Spritz

Magične zalaske sunca na Petrovaradinskoj tvrđavi do savršenstva dovodi osvežavajući Aperol Spritz! U Perfect Sunset By Aperol Spritz zoni publika će moći da se prepusti omiljenom letnjem piću, kvalitetnom druženju i laganom ritmu koji mami na ples.

Alexandar Cosmetics Beauty Space

U Alexandar Cosmetics Beauty Space-u, svačije lice zablistaće zvezdanim sjajem! Pored brzog, festivalskog šminkanja i iscrtavanja kreativnih detalja na licu, na ovoj lokaciji očekuje vas i pregršt zanimljivih aktivnosti, igrice na sreću i sjajne beauty nagrade, koje iskustvo posete Exitu ove godine podižu na novi nivo uživanja!

Zoom na Exitove zone: Ne samo sjajan muzički program, već i mnogo uzbudljivih pratećih sadržaja!
EXIT Photo Team

DDOR osigurava EXIT univerzum! - DDOR osiguranje Safety zone

Dok čekate da stotine umetnika otpočnu sjajnu žurku na više od 40 bina u prostoru Petrovaradinske tvrđave, jedna zona pružiće vam i zabavu i najveću sigurnost! DDOR bezbedna zona, smeštena pored Reggae bine, i ove godine biće posvećena bezbednosti u saobraćaju. Kompanija DDOR osiguranje uz Agenciju za bezbednost u saobraćaju, pružiće posetiocima korisno iskustvo simulatora prevrtanja, kako bi shvatili značaj vezivanja sigurnosnog pojasa. U toku Festivala, svi koji svrate u DDOR aktivacionu zonu, imaće priliku da se okušaju i u simulatoru vožnje, učestvuju u zanimljivim igrama, kao i da rešavaju kviz znanja, koji donosi i poklone!

 EXIT open air bioskop

Uz bogat muzički, festival ove godine prati i tematski filmski program, jer je na mestu nekadašnje Latino bine radi EXIT Open Air bioskop! Na repertoaru je 10 filmova koji donose priče o umetnicima koji su u muzici ostavili neizbrisiv trag. Prvi festivalski dan obeležile su projekcije britanskog dokumentarca „Soul boys of the western world” posvećenog sceni osamdesetih godina i bendu „Spandau Ballet”, kao i film „Liam Gallagher: As it was”, koji prati život i karijeru čuvenog frontmena benda Oasis. U ostalim danima posetioci putuju kroz vreme i muzičke epohe uz selekciju filmova koji portretišu Janis Joplin, Billie Holiday-ja, Milesa Davisa, David Bowie-ja, Michaela Hutchencea, Stevena Patricka Morrissey-ja, Bob Marley-ja i Miriam Makebe.

 

 

Teme

Novo

Dogodilo se

Šta drugi čitaju

Zabava

U slikama